One piece şaheserine başlayabilirsin. But at what cost?
bakıcam teşekkürlerHunter x Hunter. Narutonun bir çok şeyi çaktığı seri.
Hepsine bakıcam teşekkürlerShinobi tarzında istersen Jigokuraku öneririm. Ek olarak Black Clover ve Bleach izleyebilirsin.
Hepsine bakıcam teşekkürlerShinobi tarzında istersen Jigokuraku öneririm. Ek olarak Black Clover ve Bleach izleyebilirsin.
Zaten önceden başlayıp beğenmeyip bırakmıştımSavaş ve mitolojik şeyler One Piece'te Naruto'da olduğu kadar yok. Büyük ihtimal beğenmeyecek. Ben HxH öneririm Kimera arc'ı ilk başlarda sıkıcı olabilir ama sonradan açılıyor.
Zaten önceden başlayıp beğenmeyip bırakmıştımSavaş ve mitolojik şeyler One Piece'te Naruto'da olduğu kadar yok. Büyük ihtimal beğenmeyecek. Ben HxH öneririm Kimera arc'ı ilk başlarda sıkıcı olabilir ama sonradan açılıyor.
çok duydum hiç izlemedim bakarımDragon Ball.
One piece narutodan her açıdan çok daha iyidir ama sen naruto vari bir şey bekleyerek girdiysen sarmaması normal.One piece sarmıyor hem dediğim gibi değil
bakıcam teşekkürler
bakıcam teşekkürler
Hepsine bakıcam teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.