ege bartu
Decapat
Çöp biraz ağır oldu sanki. Never pause Naruto ve Hunter X Hunter olmasaydı Naruto olmazdı diyeyim anla...
Döneme göre yazdım
Çöp biraz ağır oldu sanki. Never pause Naruto ve Hunter X Hunter olmasaydı Naruto olmazdı diyeyim anla...
Günümüz mü yayınlandığı dönem mi?Döneme göre yazdım
10 üzerinden 1 puan bile vermem.Hocam sosyal medyaya giriyorum herkes tutturmuş Naruto Mid anime diye. Sizce Mid anime mi?
Ondan bahsetmemiştimSonu derken sanıyorum evlenip Hokage olduğunu göremediğimizden bahsediyorsun, evet sonu çok iyi değil ama kötü de olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha tatmin edici bir son yapabilirlermiş.
Doğru, ölümü kötüydü fakat bu şekilde de plot twist olmuş oldu. Asıl düşmanın Siyah Zetsu olması, Madara'yı da kukla gibi yönetmesi beklenmedikdi. Ama katılıyorum, Madara son villain olsa ve Siyah Zetsu daha başka şekilde kullanılsa daha iyi olurdu. Ama ben bu şekilde de Naruto'nun ortalamanın üstünde bir anime olduğunu düşünüyorum, yukarıda yorumunuza cevap verirken yazdığım gibi, birkaç hata yüzünden koca seriye kötü demeyi doğru bulmuyorum. Keza diğer shonenler'in de kusursuz olduğu söylenemez.Ondan bahsetmemiştimMadara'nın saçma ölümü çok sinir etmişti, önce ilah katında bir karakter yapıp sonra birden yok ediyorsun aşırı komik değil mi? Madara kazansaydı Naruto benim için üst düzey bir anime olacaktı ancak saçma bir velet için çöp edildi.
Günümüz hocamGünümüz mü yayınlandığı dönem mi?
Kardes bunlar basyapittan ne anlar... Bunlaea gore basyapitlar, cinsel icerikli her sey.Yanlış. Sence 14 sene boyunca devam etmiş bir anime uzunluğundan dolayı mı devam etti? Bu kadar sene boyunca devam ettiyse demek ki gerek anime gerek manga olarak da izlenmiş ve satılmış demektir. Ben uzunluğundan dolayı yıllar boyu devam etmiş ve büyük üçlüde olan bir anime görmedim.
Başyapıt olmayabilir, ama başyapıta yakın bir yerde olduğunu söyleyebilirim kendi çapında. Gerçekten iyi yaptığı işler var, eksikleri de var. Tekrarlıyorum bu kadar süre boyunca devam ettiyse ve mangası satıldıysa, demek ki iyi bir animedir.
Zaten çoğu şeyini Naruto'dan çalan bir sürü anime var, Naruto Shonen'lere öncülük etmiş bir animedir, diğer büyük üçlüde olduğu gibi.
Son olarak konumuz bu değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.