Nasıl Almanca öğrenebilirim?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Herkese selam. 11. sınıfım ve iki buçuk senedir Almanca görüyorum okulda. Hem benim ciddiye almamam hem de Almanca eğitiminin iyi olmamasından kaynaklı Almanca öğrenemedim. İkinci bir yabancı dil öğrenmek ve ileride Almanya'da yaşama düşüncesi(Almanya mı olur başka bir ülke mi olur bilmiyorum) ile şimdiden Almanca öğrenmek istiyorum.

Bu konuda bir eğitim kitabı alacağım. Ne almalıyım? Denk geldiğim Almanya'da yüksek lisans yapan bir YouTuber şu kitabı kullanmış, onu önerdi yani. Ben hem o kitabı hem de başka bir baskısını buldum. Eğer kullandıysanız bu kitabı aydınlatırsanız sevinirim.

Almanca öğrenmek için yapılan/kullanılar bir uygulama/lar var mı? Varsa nedir?

Bana kalırsa biraz bütçe ayırıp 'udemy' gibi yerlerde canlı destek alarak Almanca öğrenebilirsin. hemde en azından anlık olarak soru sorup cevaplayabileceğin biri olur

Birçok uygulama mevcut. 2 senede her ne kadar ciddiye almasanızda bir şeyler biliyorsunuzdur. O şekilde bir nebze olsun geliştirebilirsiniz. Ayrıca kurslar, YouTube kanalları ile Almanca öğrenebilirsiniz.

Hocam ben sizi bir konuda daha görmüştüm. Almanya'dan vazgeçtim demiştiniz. Herhalde fikrinize geri döndünüz. 😁

Hocam Almanya ile İsveç arasında gidip geliyorum. Hiç değilse Almanca'yı ikinci bir dil olarak öğrenmiş olacağım. (Deneyeceğim:D)
Bana kalırsa biraz bütçe ayırıp 'Udemy' gibi yerlerde canlı destek alarak Almanca öğrenebilirsin. Hem de en azından anlık olarak soru sorup cevaplayabileceğin biri olur.

Sıfırdan Uzmanlığa Almanca Eğitim Seti! Almanca ilacı! Udemy'i duymamıştım daha önce. Sitesine girdim ve böyle bir kurs buldum. Uygun bir fiyata indirime girmiş. Öğretmen yaşamının belli bir döneminde Almanya'da bulunmuş ve Almanca öğretmenliği mezunu imiş.

Ben bu kursu satın alırsam ömür boyu kullanabilecekmişim bu kursu. Öyle diyorlar. İndirilebilir kaynaktan kastları nedir? Çalışma PDF'si gibi gibi bir şey anladım ben.

Son düzenleme:
Duolingo kullanıyorum ben 1 aydır. 10.sınıfım ben, çok işime yarıyor. Deneyebilirsin, ayrıca YouTube: Almanca kolay kanalını da bir bak.

Bir yerden Duolingo uygulamasını duymuştum. Bakacağım Duolingo'ya da Almanca kolay uygulamasına da. Teşekkür ederim.

Almanca Seti
Ben bunun Fransızcasını ve Japoncasını kullanmıştım oldukça memnun kaldım. A2+ düzeyine kadar getiriyor. İçinde sözlük vs her şey var. İnternette kalitesiz diye çok muhabbet dönüyor ama benim tecrübe ettiğim kadarıyla gayet kaliteli. Hem de yerli olduğu için fiyatı da oldukça uygun. Eğer fiyat sorun olmasa çok daha güzel textbook'lar tavsiye ederdim ama 100 dolar civarı fiyatları olduğu için Türkiye şartlarında pek uygun değiller diye düşünüyorum.
Duolingo kullanıyorum ben 1 aydır. 10.sınıfım ben, çok işime yarıyor. Deneyebilirsin, ayrıca Youtube : Almanca Kolay kanalını da bir bak.
Duolingo başlangıç için iyidir. Benzer kategoride Memrise'ye de bakabilirsin.

Almanca Seti
Ben bunun Fransızca'sını ve Japonca'sını kullanmıştım oldukça memnun kaldım. A2+ düzeyine kadar getiriyor. İçinde sözlük vs her şey var. İnternette kalitesiz diye çok muhabbet dönüyor ama benim tecrübe ettiğim kadarıyla gayet kaliteli. Hem de yerli olduğu için fiyatı da oldukça uygun. Eğer fiyat sorun olmasa çok daha güzel Textbook'lar tavsiye ederdim ama 100 dolar civarı fiyatları olduğu için Türkiye şartlarında pek uygun değiller diye düşünüyorum.

Duolingo başlangıç için iyidir. Benzer kategoride Memrise'ye de bakabilirsin.

Setin içindeki şeylere bakınca fiyatı çok değil. Ancak şu aşamada benim yöneleceğim bir set değil. Teşekkür ederim yorumunuz için. Sıfırdan Uzmanlığa Almanca Eğitim Seti! Almanca ilacı! bu set hakkında bir bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı