Nasıl bir insansınız?

Kendinizi tanıtın hobileriniz neler? Neye ilgi duyuyorsunuz? Nasıl bir insansınız? Hangi konuları araştırmayı seviyorsunuz?
Hobilerim: Müzik dinlemek, film ve video izlemek, oyun oynamak, gezmek, arada bir spora da gidiyorum.
İlgi duyduğum şeyler: Arabalar, uçaklar.
Konu araştırmam bir şey aklıma takılırsa veya araştırmam gereken bir konu var ise araştırıyorum.

Duruma göre bazen kaotik iyi bazen kaotik kötü. Kaotik olmak tanımlayıcı özelliğim.

Tarih, coğrafya, astronomi, mühendislik konularında 4 dilde sürekli araştırma yaparım, cahilce saçma sapan söylemler görünce sessizce küfredip konuya dalarım.

Zayıf noktasını bildiğim, sevmediğim üyelerin uzun süreli ceza almalarını sağlamak hobilerimden biridir.

Tanımayan insanların içe kapanık, sessiz olarak tanımladığı, yakınımdaki insanların komik gördüğü, matematik ve yazılım ile uğraşan ama gram zekası olmayan, belli dönemlerde depresyona giren, girmediği zamanlar okb isimli illet hastalıkla uğraşan, maddi manevi sıkıntılı sıradan bir Türk genciyim.

Bence bu tür konular bilinçaltımızdaki süperego egemenliğini azaltıp egomuza yer açıyor. Normalde kendinden bahsetmeyi hiç sevmeyen insanların bile gelip burada bir şeyler yazmasının nedeni budur.

Bence tam tersi kendini tanımanı sağlıyor öz bilinç kazandırıyor. Biri hobilerin neler nasıl birisin dediğinde cevap verebilirsin ayrıca kendini tanırsan karakterini şekillendirebilirsin. Örneğin ben duygularımdan çok mantığımı dinleyen birisiyim aynı zamanda insan psikolojisine ilgi duyduğum için yaptığım her hareketin nedenini sorgularım biraz sen de dene bazı hareketlerinin amaçsız ve anlamsız olduğunu fark edersin. Kısaca bence çok faydalı bir şey bu konuda biraz araştırma yaparsan anlayabilirsin. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı