Nasıl bir insansınız?

Narsist, yalnız, sessiz biriyim.
Samimi arkadaşım yok, düz arkadaşlarım da benden etkilenip de beni zorlayarak arkadaş olanlar. Bugüne kadar beni tanıyıp da sevmeyen birini görmedim, bir tanışabilsem hayatım çok güzel olacak da... 🙂
Anti-Narsist, Yalnız, Arkadaş edinmeye çalışan biriyim bende.

Burada birçok arkadaşa yardım edilse doğru yönlendirilse sorunlarını atlatabilirler. Çok canı sıkkın arkadaş gördüm yorumlarda inşallah sorunlarınızı çözersiniz atlatırsınız.

Ben de anlatayım kendimi: İçe dönük, özgüveni olana ama utangaç, insanların düşüncelerini pek takmayan, sporun her türlüsüne ilgi duyan (futbol, basketbol, voleybol, tenis dışında.) Özellikle dağcılık gibi ekstrem bir sporu kesinlikle ilerleyen yaşlarda deneyimleyeceğim. Hobilerim hep değişiyor ama yazılım, Photoshop ile uğraşmak, spor ve özellikle film izlemek bu hale gelmemin en büyük sebeplerinden biri filmlerdir hayatımı şekillendiren birçok film var. İlgi duyduğum konular: İnsan psikolojisine çok ilgi duyarım sessiz birisi olduğum için iyi bir gözlemciyim ve insanların mimik ve jest hareketlerinden nasıl bir insan olduğu konusunda çıkarımlar yapabilirim, yeni şeyler keşfetmeyi/deneyimlemeyi severim. Felsefeye ilgi duyarım, kafamda hep bir şeyler düşünürüm söyleyeceğim her kelimeyi 5-10 dakika hatta bazen 1 hafta 1 yıl önceden düşünmüş olurum hatta öyle ki biraz psikopatça gelecek ama :D birini öldürürsem cesedi nasıl yok ederim diye düşünüp araştırıyorum veya işkence yapmak zorunda kalırsam fiziksel hasar vermeden nasıl en çok acı verebilirim tarzı abartı şekilde her durum için kafamda bir senaryo belirler olası cevapları ve alternatif sorular ve durumlar için cevap üretirim. :D

Vay be 2 yıl geçmiş iyi ki konu tekrar canlanmış insanlar bunu görüp 2 yıl önce nasıl biri olduğunu görebilir umarım bundan 3 5 yıl sonra da biri konuyu canlandırır da geçmişimizi hatırlarız. Burada eski mesajlarınızı görüp ne kadar, nelerinizin değiştiğini yazabilirseniz güzel olur :) ben başlayayım; hala içe dönüp birçok insanın korktuğu şeyleri yapabilecek kadar özgüveni olan fakat bir kız ile tanışacak kadar özgüveni olmayan biriyim hala insanların düşünceleri pek umurumda olmuyor o zamandan beri hep yararıma oldu fark ettim ki herkes konuşur arkanızdan konuşur yüzünüze güler bunları takmayın hedefinize doğru ilerleyin yarın adını hatırlamayacağınız kişiler bunlar. Hala tüm sporlara meraklıyım (futbol) hariç :D pek yap masamda tenis ve basketbol ilgimi çeken sporla oldu ve boks, kickboks, fitness gibi sporlar ile uğraştım hobilerim hep değişiyor diyordum fakat sonradan fark ettim ki benim hobim yeni şeyler öğrenmek, keşfetmek, denemekmiş :) psikolojiye hala ilgi duyuyorum sonradan Felsefe'yi de benimsedim diğer yazdıklarım ise evet o zamanlar düşündüğüm şeylerdi fakat fark ettim ki o kadar dövüş, savunma sporu yapan fakat yaklaşık 5 yıldır hiç kavga etmemiş biriyim bazen karanlık bir tarafımın olduğunu fark etsemde sakin ve duygularını kontrol edebilen biriyim okuldan nefret eden biriydim 10. sınıfta inşaat teknolojisi bölümüne düştüm en son seçimim olmasına rahmen 10.sınıfta tanıştım bir öğretmen sayesinde bu bölümü seven ve bu konuda iyi olduğunu keşfeden biri oldum ama o mesajda bahsetmemişim. Üzerinden 2 yıl geçti şu an güzel bir şirkette çalışıyorum şirket sadece yurt dışında iş yapıyor Rusya Almanya vb. Ülkelerde dış cephe işleri yapıyor kısaca mimari işler bu şirkette yükselmeye çalışıp yurt dışına çıkıp aynı sektörden devam etmek istiyorum bakayım bundan 4 5 yıl sonra nerede olacağım ve bu mesajı gördüğümde ne diyeceğim :)

Oyun , Dizi , Fantastik kitap ve kodlama bağımlısı bir insanım. Yalnız sayılırım 1 tane arkadaşım var ama arayıp sormam o 4 5 ayda bir merak edip mesaj atıyor yaşıyor muyum diye Ama ailem var yani o yüzden yalnız değilim. Konuşmaktansa dinlemeyi daha çok severim yazma konusunda ve kendimi ifade etmekte iyi değilim ama zihnimin içinde çok rahatım. Kimseye zararı olmayan bir insanım işte...

Son düzenleme:
Oyun, Dizi, Fantastik kitap ve kodlama bağımlısı bir insanım. Yalnız sayılırım 1 tane arkadaşım var ama arayıp sormam o 4 5 ayda bir merak edip mesaj atıyor yaşıyor muyum diye :) Ama ailem var yani o yüzden yalnız değilim. Konuşmaktansa dinlemeyi daha çok severim yazma konusunda ve kendimi ifade etmekte iyi değilim ama zihnimin içinde çok rahatım. Kimseye zararı olmayan bir insanım işte...

Ustam sana kıymet veren insanlar ile iletişimini 1 aydan daha uzun süre kesme. Büyük ihtimal az arkadaşa sahip olma sebeplerinden birisi bu olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı