Nasıl cilt beyazlaştırılır?

Olamazsın. Kalıcı olarakten rengini açman imkansız. Uzun süre boyunca hiç güneşe çıkmayıp bir sürü bakım kremi kullanman geçici olarak tenini açar ama renk pigmentini değiştiremezsin. Boşuna çabalama bence. Hem suriyeliler bizden daha avantajlı yaşıyorlar çaktırmadan aralarına katılabilirsin.

Dalgamı geçiyosun anlamıyorum, bir de dalgaya vuruyorsun işi, o zaman ben nasıl beyaz tenliyken esmer oldum? Benim zaten normalten rengim beyaz şu an bile saçlarımın altı beyaz ama güneş alan yerlerim esmer, bu yüzden diyorum ki eski ten rengime dönmek istiyorum diye, güneşe çıkmamak bir işe yaramadı şimdiye kadar karantina döneminde falan.

Dalgamı geçiyosun anlamıyorum, bir de dalgaya vuruyorsun işi, o zaman ben nasıl beyaz tenliyken esmer oldum? Benim zaten normalten rengim beyaz şu an bile saçlarımın altı beyaz ama güneş alan yerlerim esmer, bu yüzden diyorum ki eski ten rengime dönmek istiyorum diye, güneşe çıkmamak bir işe yaramadı şimdiye kadar karantina döneminde falan.
Ben de çocukken sarışındım mesela. Ama sonradan saçlarım siyahlaştı beyaz tenli kalsam da. Normal ten rengin beyaz falan değil büyüdükçe vücut özelliklerin oturuyor sadece. Eski ten rengine dönemezsin sen artık esmersin ve bunu hiçbir şekilde değiştiremezsin ya alış buna ya da ölene kadar yakın esmersin diye.

Ben de çocukken sarışındım mesela. Ama sonradan saçlarım siyahlaştı beyaz tenli kalsam da. Normalten rengin beyaz falan değil büyüdükçe vücut özelliklerin oturuyor sadece. Eskiten rengine dönemezsin sen artık esmersin ve bunu hiçbir şekilde değiştiremezsin ya alış buna ya da ölene kadar yakın esmersin diye.

Sen beni anlamıyosun herhalde saçlarımın altı bembeyaz sadece güneş alan yerlerim esmer diyorum sen gelmiş hala vicüt özelliklerin oturuyor diyosun, o zaman neden saçımın altı bembeyaz?

Dostum herkesin yüzü daha koyu renklidir bu çok normal ben aslında beyazım diyerek ne anlatmaya çalıştın anlamadım. Ayrıca sinekkaydı ol sürekli güzel parlatıyor cildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı