- Makaleler
- 5
Onun dışında kast ediyorum ya, yoksa dersini yine dinleİnternette ders dinlemek olabilir mi ?
Ders yaparken aniden gelen oyun oynama isteğinden bahsediyorum ben.
Onun dışında kast ediyorum ya, yoksa dersini yine dinleİnternette ders dinlemek olabilir mi ?
Onun dışında kast ediyorum ya, yoksa dersini yine dinle.
Ders yaparken aniden gelen oyun oynama isteğinden bahsediyorum ben.
acele etmene gerek yok, bunu bil. daha önünde uzun zaman var, aktif olarak işlediğin konuları kavramakla başla. böyle yapmazsan yks'ye çok konu birikir, 9. sınıf konularından başlamak zorunda kalırsın. her şey birbirine girer, 10. sınıf 2. dönemlerine veya 11. sınıf başlarında tyt ve ayt konularına atılmanı öneririm. acele etme, kavrayarak ilerle. kendi kişisel hayatına göre bir program yapmayı unutma, düzensiz çalışamazsın, başarılarEA seçtim. D
Bak bilgisayarına şifre koydurt, oynatmasınlar sanaİşte beni de o yakıyor![]()
Şu an önerebileceğiniz çalışma programı tarzı bir şey var mı acaba? Günde XXX kadar soru, gibi...
Çalışılır. Dersler eziyet olarak değil de bilim olarak görülmeli, matematik'in saçma sapan konuları hariç eğlencelidir de.Hocam kendini kırbaçlaman lazım(zorlamak anlamında yazdım denemeyim), öyle eğlenerek ders çalışılmaz.
Kendini zorlayacaksın ve çalışırken internete erişimi olan bir cihaz yanında olmamalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.