Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu yorumlara bakıyorum da erkekler bile namustan bi haberken kızların böyle olmasına şaşırmıyorum. Burada ki "böyle" kelimesi eşcinsellere değil, hoş davranmayan kendini cinsel bir obje olarak gören kadınlaradır.

Kardeşim isyan ediyorum artık bu nasıl bir konu burası teknoji formu tamam insanların dertlerini çözüyoruz ediyoruzda abartı artık bu kadarı. Daha demin gene yazdım boş mastürbasyon konusu. Bu modlar nasıl yayınlıyor arkadaşlar bunları?
Sadece teknoloji forumu olsa kategorilerde bu kadar teknoloji dışı içerik olmaz değil mi? Ayrıca konu dışı olarak açmış. Yöneticiler böyle bir kategori eklediğine göre burası sadece teknoloji forumu falan değil.

Hakkında biraz bilgi ver mesela yaşı kaç, saçları uzun mu, küfür ediyor mu? Eşcinsel mühendisiyim yardımcı olurum.
Yaşı 17 benimle konuşması güzel ama hikayelerine bazen sinirlendiği şeyleri atınca iq falan diyor. Mesela kdkdkskdlsşsşsşa gülüşü var
Kız kesin lezbiyen mi yoksa biseksüel mi?
benden hoşlanıyor musun? Dedi bende tam evet diycekken ama ben lezim dedi
Hakkında biraz bilgi ver mesela yaşı kaç, saçları uzun mu, küfür ediyor mu? Eşcinsel mühendisiyim yardımcı olurum.

Yani random atarak gülüşü var ama bana değl öyle hikayelerine diğer arkadaşlarına.. Kendisi bana gayet sakin iyi davranıyor. Küfürü pek yok dediğim gibi ( sksjsjxjslsi )li gülüşleri hariç onlarda bana yok ama

Türkiye'deki lezbiyenlerin yarısı "Blue is the warmest color" izleyip LGBT trendi var diye lezbiyenim diyordu en son. Zamana bırak bence.

Screenshot_4.png

Hemen verilen cezalardan sonra şöyle diyesim geldi:

''Doğrusu şöyle olmalı: Eşcinsel bir kızın erkeklerden hoşlanması nasıl sağlanabilir?''
//
Ayrıca ''normal'' tabiri biraz tuhaf kaçmış. Senden farklı olan insanlar anormal olarak nitelendirilemez.
Kadın gibi davran belki hoşlanır senden?😍
''Ay hava da çok sıcak ayol'' de kâlbini fethet''

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı