Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama çok hoş iyi birisi. Belki hiç olmayacak bir şey ama onu nasıl normale döndürebilirim? Hiç cinsellik yaşadın mı diye sordum, yok dedi. Daha yaşamadan onu bu temiz haline nasıl normale döndürebilirim? Aşık olmak isteyeceğim bir kız. Sohbetimiz çok iyi.
Aga beraber güzel anlarınızı arttırın. Ona yavaş yavaş arkadaş olarak değilde bir yardımcı olarak yaklaş. Belki o da hetero olur.

Cinsellik yaşayınca kirli mi oluyor?
Eş cinsellik normal bir durum. Değiştirmenin yolu varsa söyleyin ben de değiştireyim.
Türkiye'deki lezbiyenlerin yarısı "Blue is the warmest color" izleyip LGBT trendi var diye lezbiyenim diyordu en son. Zamana bırak bence.

Eki Görüntüle 648988
Ya öyledir ya da değildir. Tabii bu konuda yalan söyleyenler var mı bilmiyorum.
Ya arkadaş şu normal diyip sinirlenenleri anlamıyorum neresi normal böyle durumların. İsteyen istediği şekil yaşayabilir buna kimsenin karışmaya hakkı yok ama normal diye de duyar kasmayın net anormal bir durum. Kendi çocuğu eşcinsel olsa evlatlıktan reddedecek adamlar gelmiş burda neresi anormal diye duyar kasıyor arkadaş.
Tıpta normal görülüyor.

Duyar kasmak mı? Ülke homofobik dolu. Sanarsınız gelişmiş ülke.
Kesinlikle 😆
Kimseye karışmayız herkesin kendi hayatı ama normalde demeyin arkadaş ya. Doğada hayvanlarda eşcinsellik gördünüz mü siz hiç? Bu kesinlikle doğal ve normal bir şey değil. Ama dediğim gibi öyle olana da bir şey diyemeyiz.
Doğada olmadığından emin misiniz?

@gregor cemsa @244012 Hocam kusura bakmayın ama dalga mı geçiyorsunuz?
Ne doğallığı hangi doğada var bu. Hangi hayvan aynı cinsiyete sahip diğer hayvanla cinsel ilişkisi oluyor? Doğru değil bu dediğiniz kesinlikle. Katılmıyorum bu konuda ben size.

Ben sadece belki doğal kabul ederim oda kişi eskiden kötü bir şey yaşadıysa tecavüz ya da başka benzer bir şey gibi. Ama durduk yere olması doğal değil hele bunu bir cinsiyet olarak kabullenmek daha büyük anormallik.

Ama çok hoş iyi birisi. Belki hiç olmayacak bir şey ama onu nasıl normale döndürebilirim? Hiç cinsellik yaşadın mı diye sordum, yok dedi. Daha yaşamadan onu bu temiz haline nasıl normale döndürebilirim? Aşık olmak isteyeceğim bir kız. Sohbetimiz çok iyi.
Eşcinsellik hormonel bir hastalık. Bunu düzeltemezsin. *Seri linçe başlayın arkadaşlar, eşcinselliğin hastalık olduğunu söyledim.*

@Trieetz
Dalga mı? :) Ne dalgası?
Bence yazdıkları tekrar oku. İnsan tecavüze uğradığında tecavüzcüsüne ilgi duymaz? Bu epeyce bi saçma olmuş açıkçası. 😎
Ayrıca doğada elbette birçok canlıda eşcinsel birliktelik vardır. Biraz denizatlarını ya da yaşamları sırasında cinsiyet değiştiren balıkları biraz araştırmanı öneririm.

Cinsellik yaşayınca kirli mi oluyor?
Eş cinsellik normal bir durum. Değiştirmenin yolu varsa söyleyin ben de değiştireyim.

Ya öyledir ya da değildir. Tabii bu konuda yalan söyleyenler var mı bilmiyorum.

Tıpta normal görülüyor.

Duyar kasmak mı? Ülke homofobik dolu. Sanarsınız gelişmiş ülke.

Doğada olmadığından emin misiniz?
Hocam, şu kafadan artık çıkın. Bir ülkedeki insanların cinsel tercihine saygı duymayla veya sevmeyle hiçbir şey gelişmez. Açılmakla veya kapanmakla hiçbir ülke ileri gitmez, bunları sevmekle de.

Işinize gelince, biz insanız kardeşim neden doğa ile kıyaslıyorsunuz dersiniz, işinize gelince de, doğada nerde var bu olay normal değil dersiniz. Eşcinsellik normal bir şeydir. Doğuştan ya da sonradan. İnsan buna yönelmeyi tercih etmişse ya da doğuştan böyleyse senin görevin buna saygı duymak ve normal görmektir. Bu durumda genler ne kadar etkiliyse, çevresel etmenler de bir o kadar etkili oluyor genelde. Ancak bunu bir hastalık olarak görmek, "kişi rahatsız olmadığı halde" tedavi olmaya zorlamak, bununla dalga geçmek, dışlamak açıkça gelişimini tamamlayamamış bir beynin işidir.

@Trieetz
Dalga mı? :) Ne dalgası?
Bence yazdıkları tekrar oku. İnsan tecavüze uğradığında tecavüzcüsüne ilgi duymaz? Bu epeyce bi saçma olmuş açıkçası. 😎
Ayrıca doğada elbette birçok canlıda eşcinsel birlikteli vardır. Biraz denizatlarını ya da yaşamları sırasında cinsiyet değiştiren balıkları biraz araştırmanı öneririm.
Eşcinsellik normal veya doğal bir şey değil. Fıtrata ters. İnsanlar eşcinsel birlikteliğe uygun bir şekilde doğsa tamam diyeceğim. Bu bir hastalık ve tedavi edilmesi gerekiyor.

@gregor cemsa vardır değil hocam. Kanıt göstermeniz gerek. Böyle bir şey doğru değil bu zihniyetde. Siz sanırım eşcinselsiniz ve sanırım kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz. Böyle değilse kusura bakmayın ama ben böyle anladım. Bu doğru değil karşı cinse ilgi duyman gerek. Bu yıllardır asrlardır böyle. Herkes yaratılırken böyle yaratıldı. Kimse doğuştan eşcinsel olmadı sonradan oldu bu da değişe bilme olasılığının var olduğu anlamına gelir. Yani kişi kendi tercih ediyor hastalık gibi bir şey kendin seçiyorsun eşcinselliği doğuştan olmuyor bu. Eşcinsellik normal değil. 1000 yıl bu dünyada yaşasam yüzlerce kanıt getirseler ben genede eşcinselliğin var olduğu ve normal bir cinsiyet olduğu kanısına varmam. Size de tavsiyem en yakın zamanda özünüze dönün. Allah kadını kadın erkeği de erkek olarak yarattı. Eşcinsellik iyi bir şey olsaydı doğuştan verirdi onu insanlara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı