Nasıl gizemli olabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl bir trip?

Gençlik cidden gizemli olmayı "cool" zannediyor. Gizemlilik aptallıktır. Köşede tek başına sessiz oturanlara "ezik", "loser" deniliyor. Gizemli değil. Haberin olsun.

Sen ne kadar çok sosyal olursan, ne kadar çok spor yaparsan, fiziğin sağlam olursa o kadar çekici olursun. Loser ile cool arasında fark var.

Aradığım yorum. @Perceival aynı şekilde sizinki de hocam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl bir trip?

Gençlik cidden gizemli olmayı "cool" zannediyor. Gizemlilik aptallıktır. Köşede tek başına sessiz oturanlara "ezik", "loser" deniliyor. Gizemli değil. Haberin olsun.

Sen ne kadar çok sosyal olursan, ne kadar çok spor yaparsan, fiziğin sağlam olursa o kadar çekici olursun. Loser ile cool arasında fark var.

Sen gizemli olmayı doğru anlamışssın fakat ben gizemli olmak istiyorum ama sosyal de olmak istiyorum.

Forumda her zaman seviyemi korumuşumdur, beni tanıyan insanlar nasıl biri olduğumu az çok biliyor, şu ana kadar kimseyle bir polemiğim vesaire yoktu ama gerçekten gına geldi, son kez yazıyorum arkadaşlar, bu tarz konular aşırı saçma o yüzden biraz agresif yazdım, ama arkadaş yine de kusura bakmasın.

indir.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı