Nasıl hızlı kilo alınır?

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, 1.65 civarı boyum var ve kilom 60'dı ama hastalıktan ötürü çok yemek yiyemedim (ilaçlar aç karna gibi şeyler). 45'e kadar düştüm; nasıl eski kiloma dönebilirim? Tarifler gördüm ama kaydedemedim. Makarna, tavuk, pilav gibi şeyler yiyorum ama etki etmiyor. Ne yapabilirim?

Konunun profesyoneli olmadığım için bir şey söylemeyeceğim. Ama bunu söylemeliyim; hızlı kilo almaya çalışma, SAĞLIKLI kilo almaya çalış.

Konunun profesyoneli olmadığım için bir şey söylemeyeceğim. Ama bunu söylemeliyim; hızlı kilo almaya çalışma, sağlıklı kilo almaya çalış.

Öyle yapıyorum bir de normalden fazla yemek yiyorum ve spor yapıyorum yağ yerine kas olsun diye de gram ya oynuyor ya oynamıyor.

Tatlılar iş görür. İnternette çoğu shake tarifleri yalan ama başka çoğunluğu da iş görüyor.

Bu tarz paylaşım yapan ve güvenebileceğiniz sayfa var mıdır?

Günde iki öğün büyük porsiyon cici bebe.
3 saatte bir bol karbonhidratlı yemekler.

Hocam pilav ve makarna iyi midir karbonhidrat için yoksa farklı seçenekler var mıdır?

Cici bebe bisküvisi hızlı kilo aldırır diye biliyorum ve internet ortamında pek doğru cevap olmayabilir bir diyetisyene başvurman daha kilo almanı sağlar 60kg olup fit olmak varken yağ torbasıda olabilirsin.

Bende 1,5 senede istemeyerek 17kg verdim. Aburcuburu bıraktım. Ekmeği kestim. Kademeli olarak kilo verdim haliyle. Tam 53kgyim. Şimdi de kilo alamıyorum aynı senin gibiyim. Doktora bile gittim ailemi sordu onlar kilolumudur diye. Ailem zayıf. Sanırım bazı şeyler genetik benim kuzenlerim akrabalarım zayıftır. Eğer sende de böyleyse kilo alman çok zordur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı