Shake yapıyorum protein tozu filan bazen muzla meyveler karışık yapıyorum. Sebze çok yemiyorum ondan onun tozlarını alıyorum farklı şeylerden protein vitamin gibi almak için. Şu an 45.2 kiloyum gün 3. 30 gün olunca tekrar yazacağım buraya.
Gidip hayvan gibi tavuk pilav yemek iyi beslenmek demek değildir.Önem vermene gerek yok demek, kasların aç kalacak demektir! Spor elbette önemli ama beslenme olmadan kaslanmak, balık tutmaya gidip oltayı evde bırakmaya benzer. 'beslenme %70, spor %30'dır' demek boşuna değil; sadece hareket etmekle olmuyor. Gerçekten gelişmek istiyorsan, salonda yaptıklarının yanı sıra tabağında da doğru besinleri bulundurmalısın. Yoksa sıradan bir vücutla kalırsın.
Gidip hayvan gibi tavuk pilav yemek iyi beslenmek demek değildir.
Merhaba, 1.65 civarı boyum var ve kilom 60'dı ama hastalıktan ötürü çok yemek yiyemedim (ilaçlar aç karna gibi şeyler). 45'e kadar düştüm; nasıl eski kiloma dönebilirim? Tarifler gördüm ama kaydedemedim. Makarna, tavuk, pilav gibi şeyler yiyorum ama etki etmiyor. Ne yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.