Nasıl hızlı kilo alınır?

Bende 1,5 senede istemeyerek 17kg verdim. Aburcuburu bıraktım. Ekmeği kestim. Kademeli olarak kilo verdim haliyle. Tam 53kgyim. Şimdi de kilo alamıyorum aynı senin gibiyim. Doktora bile gittim ailemi sordu onlar kilolumudur diye. Ailem zayıf. Sanırım bazı şeyler genetik benim kuzenlerim akrabalarım zayıftır. Eğer sende de böyleyse kilo alman çok zordur
Ayriyeten sakın öyle ilaçtır falan kilo alayım diye içmeye kalkışma. Hızlı kilo alımı zararlıdır en güzeli sağlıklı kilo almaktır yavaş yavaş ayda 1kg alsan bile yeter

Ayrıyeten sakın öyle ilaçtır falan kilo alayım diye içmeye kalkışma. Hızlı kilo alımı zararlıdır en güzeli sağlıklı kilo almaktır yavaş yavaş ayda 1kg alsan bile yeter.

Hocam ona da okeyim 1 kg ama 2 ayda 700 gram oynayınca insanda bir diyor yani bende mi sorun var diye.

5 kg'lık yulaf ezmesi, Migros'tan dondurulmuş orman meyveleri ve pazardan da muz alıyorsun. Günde 2 öğün olmak üzere öğün başına 200 gr yulaf, göz kararı orman meyveleri ve bir adet muz ekleyerek yaklaşık 1000 kalorilik bu karışımı mikserde hazırlıyorsun. Bunu aksatmadan yapar ve normal öğle, akşam yemeklerini, tabii kahvaltını da ihmal etmezsen çok rahat kilo alabilirsin.

Metabolizma hızlıdır her gün tuvalete çıkıyor musun?

Çok değil hocam 2 bazen 3 çok şeyim olmuyor.

5 Kg'lık yulaf ezmesi, Migros'tan dondurulmuş orman meyveleri ve pazardan da muz alıyorsun. Günde 2 öğün olmak üzere öğün başına 200 gr yulaf, göz kararı orman meyveleri ve bir adet muz ekleyerek bu karışımı hazırlıyorsun. Bunu aksatmadan yapar ve normal öğle, akşam yemeklerini, tabii kahvaltını da ihmal etmezsen çok rahat kilo alabilirsin.

Hmm bunu deneyeceğim hocam teşekkürler.

Beslenmeye çok önem vermene gerek yok, düzenli salona gidip hareketleri güzel yapsan yeter.

Önem vermene gerek yok demek, kasların aç kalacak demektir! Spor elbette önemli ama beslenme olmadan kaslanmak, balık tutmaya gidip oltayı evde bırakmaya benzer. 'beslenme %70, spor %30'dır' demek boşuna değil; sadece hareket etmekle olmuyor. Gerçekten gelişmek istiyorsan, salonda yaptıklarının yanı sıra tabağında da doğru besinleri bulundurmalısın. Yoksa sıradan bir vücutla kalırsın.

Önem vermene gerek yok demek, kasların aç kalacak demektir! Spor elbette önemli ama beslenme olmadan kaslanmak, balık tutmaya gidip oltayı evde bırakmaya benzer. 'beslenme %70, spor %30'dır' demek boşuna değil; sadece hareket etmekle olmuyor. Gerçekten gelişmek istiyorsan, salonda yaptıklarının yanı sıra tabağında da doğru besinleri bulundurmalısın. Yoksa sıradan bir vücutla kalırsın.

Shake yapıyorum protein tozu filan bazen muzla meyveler karışık yapıyorum. Sebze çok yemiyorum ondan onun tozlarını alıyorum farklı şeylerden protein vitamin gibi almak için. Şu an 45.2 kiloyum gün 3. 30 gün olunca tekrar yazacağım buraya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı