Nasıl hızlı kilo verilebilir?

Beslenme bilinci için uzman olmaya gerek yok. karbonhidrat proteinin tanımını falan öğren bir de ilkokul okumuş ol yeterli.

İddia etmiyor zaten ben normal bir insan 4000 kalori alır diyorum arkadaş internetten fotoğraf atıyor. Canın çekse markete gidip 1 adet çikolata cips tarzı bir şey alsan 2000 kalori aldın zaten vücuduna, 4000 kaloriyi fazla zannetti bir de savunuyor o komik geldi.
Hangi normal insan her gün abur cubur tüketiyor? Ayda bilemedin 2 haftada bir yenir o. Ayrıca bir cips ortalama 500 kalori. Arkasına yazmışlar bu da mı yalan? Siz yine bilmeden 1000 kalori kadar diyorsunuz. Ortalama çikolata 200 kalori. İkisi beraber cips+ çikolata en fazla 700 kalori.

çikolata.png

cips.png

100gr küçücük çikolata yesen 600 kalori 1 tabak patates yesen 600 kalori bana kalkmıssın hala diyetini atıyosun diyet yapıyosan zaten 2000 kalori alırsın 60 kilo olursun ama arkadaş farkındaysan neredeyse 100 kilo ve kilo vermek istiyor sence 2500 kalori mi alıyor günlük ?? :D

-Hangi insan günlük onu tüketiyor bunu tüketiyor diye küçümsüyorsun ama kilo sorunu olan arkadaşın konusunun altında yapıyorsun bunu. İşte bu arkadaş onları yapıyorda kilo sorunu çekiyor sen diyet yapıp 2000 kalori alıyorsan niye yazıyorsun o zaman. Bu arkadaş diyet yapmıyor 3000 4000 kalori alıyor kilo almış ve vermek istiyor. Diyet yapmıyorsan istikrarlı bir şekilde 2000 kalorilik beslenemezsin günlük özellikle bu devirde. Nasıl az kalori alarak düzenli kilo verebiliyorsan kilo alan adamda fazla kalori alıyor demek ki. Senin gozunde herkes 1500 kalori beslenip 50 60 kilo mu geziyor?

100gr küçücük çikolata yesen 600 kalori 1 tabak patates yesen 600 kalori bana kalkmıssın hala diyetini atıyosun diyet yapıyosan zaten 2000 kalori alırsın 60 kilo olursun ama arkadaş farkındaysan neredeyse 100 kilo ve kilo vermek istiyor sence 2500 kalori mi alıyor günlük ?? :D

-Hangi insan günlük onu tüketiyor bunu tüketiyor diye küçümsüyorsun ama kilo sorunu olan arkadaşın konusunun altında yapıyorsun bunu. İşte bu arkadaş onları yapıyorda kilo sorunu çekiyor sen diyet yapıp 2000 kalori alıyorsan niye yazıyorsun o zaman. Bu arkadaş diyet yapmıyor 3000 4000 kalori alıyor kilo almış ve vermek istiyor. Diyet yapmıyorsan istikrarlı bir şekilde 2000 kalorilik beslenemezsin günlük özellikle bu devirde. Nasıl az kalori alarak düzenli kilo verebiliyorsan kilo alan adamda fazla kalori alıyor demek ki. Senin gozunde herkes 1500 kalori beslenip 50 60 kilo mu geziyor?
Bir kere insanlar bu devirde tam tersine daha sağlıklı besleniyor. Tabii sen kıyı şeridinde değil de anadolunun bağrında oturuyorsan ve oradaki nasıl beslenmeleri gerektiğini bilmeyen cahil insanları baz alıyorsan ayrı olay.

Unutmadıysan, sen tam teşekküllü yeme orucundan söz ediyordun. Bense basit kısma ile sadece daba daba burger yiyerek öğün başı 500-700 kalori alıp bisiklet sürmeyi öneriyordum. Sen alıntıladın ve "olmaz öyle şey veremezsin" dedin. Arkadaş günlük 4000 kalori alsa şu anda minimum 200 kilo olurdu.

Bak kanıtı alta ekliyorum. 200 kiloyu korumak için günlük 3000 kalori alması lazım. Senin dediğin gibi 4000 kalori alsa en az 300 kilo olurdu.

200kilo.png

İşi zeka savaşına çevirmek istiyorsun belli ki. Ama altta kalacağımı sanmam. Sen ne kadar bilime ters düşünce belirtirsen belirt hatanı buraya yazacağım.

İşi mantıksız savaşa çevirirseniz bir insan oturur bitter çikolatayı da bitirir. Bir kuzu çevirmeyi tek başına da yiyebilir. Bitter çikolatanın tek seferde yendiğini hiç duymadım. En fazla alabileceği kalori o kadar zaten.

Patates kızartması zaten maksimum yiyebileceğin 200 gram yani 600 kalori. Bir oturuşta 1 kilogram patates kızartması yiyen birini şahsen ben görmedim.

Son düzenleme:
Bir kere insanlar bu devirde tam tersine daha sağlıklı besleniyor. Tabii sen kıyı şeridinde değil de anadolunun bağrında oturuyorsan ve oradaki nasıl beslenmeleri gerektiğini bilmeyen cahil insanları baz alıyorsan ayrı olay.

Unutmadıysan, sen tam teşekküllü yeme orucundan söz ediyordun. Bense basit kısma ile sadece daba daba burger yiyerek öğün başı 500-700 kalori alıp bisiklet sürmeyi öneriyordum. Sen alıntıladın ve "olmaz öyle şey veremezsin" dedin. Arkadaş günlük 4000 kalori alsa şu anda minimum 200 kilo olurdu.

Bak kanıtı alta ekliyorum. 200 kiloyu korumak için günlük 3000 kalori alması lazım. Senin dediğin gibi 4000 kalori alsa en az 300 kilo olurdu.

Eki Görüntüle 2364566

İşi zeka savaşına çevirmek istiyorsun belli ki. Ama altta kalacağımı sanmam. Sen ne kadar bilime ters düşünce belirtirsen belirt hatanı buraya yazacağım.

İşi mantıksız savaşa çevirirseniz bir insan oturur bitter çikolatayı da bitirir. Bir kuzu çevirmeyi tek başına da yiyebilir. Bitter çikolatanın tek seferde yendiğini hiç duymadım. En fazla alabileceği kalori o kadar zaten.

Patates kızartması zaten maksimum yiyebileceğin 200 gram yani 600 kalori. Bir oturuşta 1 kilogram patates kızartması yiyen birini şahsen ben görmedim.
Dostum seninle daha fazla bu konuyu tartışmayacağım kendimi kanıtlamam gerekiyor gibi hissediyorum en başında kendime saygı duymam gerek seninle bunu tartışmam. Bana internetten hamburger kalori hesabı atıyorsun. Spor diyetle 5 kişiden 4ü ilgilenmiyor sağlıksız ve basit yemek fazla kalori besleniyor. Dünyada obezitede 17.sin obezite ve fazla kilo oranı 15 yaş üzerinde %35. Bu kadar sağlıksız beslenme istatistiği varken sen ne anlatıyorsun :D. Şu dönemde 10 insandan 8i basit şeker tüketiyor fazlasıyla. Günlük 3000 kaloriyi sağlıklı besinlerle hesaplarsan koca masa yiyecek bulursun konu burda neyle beslendiğin sağlıklı sağlıksız 3000 kalori mi aldın değil. 3000 kaloriyi aldın mı aldın. Malum sen gibi vatandaşlar gibi olamıyor insanlar eline ne geçerse gr. tartıp kalori hesabı yapamıyor galiba konuda arkadaş gibi kilo alıyor. Her gün 2200 kalori dengesini tutturamamışta 100 kilo olmuş. O kadar basit sanıyosun galiba her şeyi. Abur cubura bu kadar kolay ulaşılan ve çok tüketilen bir ülkedeyiz bana kaloriden bahsetme Youtube'dan izlediğin fitnesscılardan etkilenip burda yorum yapma. Sen 2000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorsun diye herkes geçmemeye çalışıyor 3000 kalorilik besin çok rahat tüketilir günlük üstüne aç bile kalabilirsin beslenmeyi bilmiyorsan.

-Ayrıca bahsettiğim kalori normal bir insan için geçerli 170 boy 60 kilo adam için fazla zaten böyle besleniyorsan 90 kilo olursun
-Üstüne 185 boy ve 90 kilo adam için bu kalori kaçamak gibi bir şey sayılır

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı