Bir kere insanlar bu devirde tam tersine daha sağlıklı besleniyor. Tabii sen kıyı şeridinde değil de anadolunun bağrında oturuyorsan ve oradaki nasıl beslenmeleri gerektiğini bilmeyen cahil insanları baz alıyorsan ayrı olay.
Unutmadıysan, sen tam teşekküllü yeme orucundan söz ediyordun. Bense basit kısma ile sadece daba daba burger yiyerek öğün başı 500-700 kalori alıp bisiklet sürmeyi öneriyordum. Sen alıntıladın ve "olmaz öyle şey veremezsin" dedin. Arkadaş günlük 4000 kalori alsa şu anda minimum 200 kilo olurdu.
Bak kanıtı alta ekliyorum. 200 kiloyu korumak için günlük 3000 kalori alması lazım. Senin dediğin gibi 4000 kalori alsa en az 300 kilo olurdu.
Eki Görüntüle 2364566
İşi zeka savaşına çevirmek istiyorsun belli ki. Ama altta kalacağımı sanmam. Sen ne kadar bilime ters düşünce belirtirsen belirt hatanı buraya yazacağım.
İşi mantıksız savaşa çevirirseniz bir insan oturur bitter çikolatayı da bitirir. Bir kuzu çevirmeyi tek başına da yiyebilir. Bitter çikolatanın tek seferde yendiğini hiç duymadım. En fazla alabileceği kalori o kadar zaten.
Patates kızartması zaten maksimum yiyebileceğin 200 gram yani 600 kalori. Bir oturuşta 1 kilogram patates kızartması yiyen birini şahsen ben görmedim.