Nasıl hızlı kilo verilir?

ruzgarrmert

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, malum karantina döneminde hepimiz çok kilo aldık. Beslenmeme ve sporuma dikkat etmedim tam 18 kilo aldım. Bu sene mezuna kaldığım için dershanem var dolayısıyla spora gidemem. Boyum 1.76, kilom 90. Vücudumun dengesi çok sarsıldı. Nasıl hızlı bir şekilde kilo verebilirim? 70 kilo olmak istiyorum.

Bende aynı durumdan şikayetçiyim. Biraz kilo aldım ama biraz verdim. Ekmeği kestim, çok nadir yemeye başladım ve ara sıra halı saha yaparak verdim. Hızlı şekilde sanırım bunun yanında evde egzersizlerle halledilebilir. Nike Training tarzı uygulamalardan sonuç alanları görmüştüm.

Bende aynı durumdan şikayetçiyim. Biraz kilo aldım ama biraz verdim. Ekmeği kestim, çok nadir yemeye başladım ve ara sıra halı saha yaparak verdim. Hızlı şekilde sanırım bunun yanında evde egzersizlerle halledilebilir. Nike Training tarzı uygulamalardan sonuç alanları görmüştüm.
Bu sene halı sahaya gitmeme kararı aldım, eve kapanıp köpek gibi ders çalışıp üniversite kazanmam lazım. Nike Training’e bakacağım.

Merhaba, malum karantina döneminde hepimiz çok kilo aldık. Beslenmeme ve sporuma dikkat etmedim tam 18 kilo aldım. Bu sene mezuna kaldığım için dershanem var dolayısıyla spora gidemem. Boyum 1.76, kilom 90. vücudumun dengesi çok sarsıldı. Nasıl hızlı bir şekilde kilo verebilirim? 70 kilo olmak istiyorum.

Bir diyetisyen size uygun programı paylaşacaktır onun dışında ilk aylar güzel kilolar verirken diğer aylar azalacaktır tabii tahminimce 4 ayda verilebilir.

Ne kadar sağlıklıdır bilmem ama ben sabah kahvaltıda yulaf yiyorum, akşam yemeğinde de 1 tabak çorba içiyorum sadece. Akşam dediğime bakmayın en geç 4-5 gibi yemek yemiş oluyorum ve o saatten sonra başka bir şey yemiyorum. Kahvaltı ve çorba arasında bazı atıştırmalıklar oluyor bazen. Kuruyemiş tavsiye ederim. Ben bazen bir çikolata veya bir paket bisküvi yiyorum. Yaklaşık 2 haftada bir gün canım ne isterse ondan yiyorum miktarına bakmadan. Günlük 6-7 km yürüyüş yapıyorum. 10.000 adımdan biraz fazla oluyor sanırım. 1.82 boyundayım, 92 kiloydum. Günde yaklaşık 300 gram veriyorum. Şu an 83 kiloyum. 2 ay gibi bir sürede verdim fakat en başlarda bu şekilde değildim. Daha dikkatsizdim, yavaş kilo verdim. Şu an haftada en az 1.5 kilo veriyorum.

Merhaba, malum karantina döneminde hepimiz çok kilo aldık. Beslenmeme ve sporuma dikkat etmedim tam 18 kilo aldım. Bu sene mezuna kaldığım için dershanem var dolayısıyla spora gidemem. Boyum 1.76, kilom 90. vücudumun dengesi çok sarsıldı. Nasıl hızlı bir şekilde kilo verebilirim? 70 kilo olmak istiyorum.

İlk önce alman gereken kalori ihtiyacını hesaplayıp, o ihtiyacının 500-1000 kalori altını almalısın ne kadar az alacağın sana bağlı. Ama eğer spor yapacaksan çok azaltma kas yaparken zorlanırsın çünkü kas yapmak için kaloriye ihtiyaç var. Yiyeceklerin ağırlıklı olarak protein olmalı. Ve aralıklı oruç yöntemini kullanabilirsin. Sabahları yulaf ezmesi vs. yenebilir sadece bir örnek.

Ne kadar sağlıklıdır bilmem ama ben sabah kahvaltıda yulaf yiyorum, akşam yemeğinde de 1 tabak çorba içiyorum sadece. Akşam dediğime bakmayın en geç 4-5 gibi yemek yemiş oluyorum ve o saatten sonra başka bir şey yemiyorum. Kahvaltı ve çorba arasında bazı atıştırmalıklar oluyor bazen. Kuruyemiş tavsiye ederim. Ben bazen bir çikolata veya bir paket bisküvi yiyorum. Yaklaşık 2 haftada bir gün canım ne isterse ondan yiyorum miktarına bakmadan. Günlük 6-7 km yürüyüş yapıyorum. 10.000 adımdan biraz fazla oluyor sanırım. 1.82 boyundayım, 92 kiloydum. Günde yaklaşık 300 gram veriyorum. Şu an 83 kiloyum. 2 ay gibi bir sürede verdim fakat en başlarda bu şekilde değildim. Daha dikkatsizdim, yavaş kilo verdim. Şu an haftada en az 1.5 kilo veriyorum.
Bunu deneyeceğim, yulafı sade mi yiyordun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı