Nasıl İngilizce öğrenilir?

Kariyerci

Hectopat
Daha fazla  
Doğru ve net bilgilerle nasıl İngilizce öğrenebileceğimi bilmek ediyorum.
Şu an A1 seviyesindeyim diyebilirim, kariyerim için en kısa sürede öğrenmek istiyorum. Ve bunu nasıl yapacağımı bilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı iyi bir şekilde gramer öğrenmen lazım. Kelimeleri zamanla oturtuyorsun, cümle içerisinde gördüğün kelimeyi çeviriyorsun aklına oturuyor. Ancak B seviyesinde kelime bilip yine gramer bilmiyorsan çok zor. Gramer olmadan genellikle cümle kurulmuyor.

Doğru ve net bilgilerle nasıl İngilizce öğrenebileceğimi bilmek ediyorum.
Şu an A1 seviyesindeyim diyebilirim, kariyerim için en kısa sürede öğrenmek istiyorum. Ve bunu nasıl yapacağımı bilmek istiyorum.

İngilizce genelde ezberden oluşuyor bolca İngilizce alt yazılı oyun ve film izlemen gerekir ayrıca ben zamanında çok yapıyordum hala ne kadar etkili bilmiyorum ama bir kelimeyi 5 defa yazıyordum bir kağıda anlamıyla birlikte deneyebilirsin sende.

Grameri, cumle yapisini, deyimleri , preposition'lari vs ogrendikten sonra bunu pekistirmek icin Ingilizce kitaplar oku; ingilizce alt yazili dizi ~ film seyret.

ilerlettikce, alt yazisiz dizi film seyret.

Bunlari tamamlayinca yarisini hallediyorsun, kalan yarisi icin yurt disina cikip pratik yapman gerekiyor, yoksa "soylenileni anliyorum ama konusamiyorum" noktasinda kalirsin.

Havadan sudan sohbetlerin dondugu bir yerde konusmak kolay da, sana uyuz olan birisiyle akici sekilde tartisabiliyorsan tamamdir.

Hmm en kısa süre diyorsunuz para falan dememişsiniz şimdi basıyorsun parayı tutuyorsun hoca ders bittikten sonra öğretilenler bir güzel tekrar film dizi bir şeyler izlerken oynarken Türkçeye no İngilizceye evet 6 aya A1'den B1 B2 olursun.

Youtube kanallarından başla dilin gramer yapısını öğrenmek için. Belli temeli attıktan sonra tek yapman gereken şey dile maruz kalmak ki günümüz dünyasında İngilizce'ye maruz kalmadığım bir günüm geçmiyor şahsen. Çocuk oyuncağı İngilizce öğrenmek, yeterli çalışmayı yapıp kafanda büyütme yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı