Benimde boyum 1.81 106 kilo idim spora başladım şuanda 87 kiloyum(kas kütlesi ile ) 6 ay gibi bir sürede bunu başardım.Sana tavsiyem bolca bakliyat ve PROTEİN İÇERİĞİ çok fazla olan yiyecekler tüketmelisin.Nedir kardeşim bu diyeceksin ; Et(Maddi durumun el veriyorsa)Eğer o kadar maddiyat söz konusu değil ise YUMURTA,nohut,mercimek,ton balığı,mısır,kefir,peynir,badem,tavuk göğsü ki bende çoğu zaman bunları tercih ettim.70 kiloyum demişsin günlük ortalama 100gr protein almalısın 100gr tavuk göğsü 25 gr protein 100gr mercimek 25gr protein 1 yumurta ortlama 7gr protein Ton balığı 1 adeti 23 gr protein içerirki yağı(omega 3) çok faydalıdır.Sadede gelecek olursam kardeşim BOLCA KARBONHİDRAT alman gerek bu ihtiyacı pirinç pilavı,bulgur vb. pilavlardan karşıla ve karbonhidrat ile proteinini düzenli al.Spor salonuna gidecek durumun yok ise evde yapabileceğin egzersizler mevcut.Yeterki bu işte gönlün olsun

1 günlük beslenmemide yazayımda sana motivasyon olsun

2 Yumurta (haşlama veya kırma o günki iştahıma bağlı)
bolca yeşillik + mercimek haşlaması + peynir salata
Gün içerisinde bolca su ve çerez (Badem fındık gibi ancak fazla kaçırma 4 badem 4 fındık yeterli kaju alacak paran varsa çok iyi olur)
Akşam eve dönerim ben 3 kaşık bulgur pilavı yerim ama buraya dikkat!!! ÇÜNKÜ AMACIM KİLOMU AZALTMAK.)SEN 1 PORSİYON YİYECEKSİN 100 BİLEMEDİN 200 GR
Yanına genellikle nohut salatası yada dediğim gibi bulgur pilavımı alır yanınada proteini yüksek yiyeceğimi alırım genellikle tavuk ucuz olduğu için tavuk yerim böylece sabah 50GR akşam 50GR protein alıp günü tamamlıyorum+4L su tüketiyorum.