Nasıl kilo alınır?

LexS

Hectopat
Merhabalar 1.5 senedir fitness yapıyorum 16 yaşındayım çok yiyorum ama kilo alamıyorum. Vücudum da iyi oldu ama kilo alamıyorum. 55 kiloyum 175 boy. Sizce ne yapmam lazım kilo almak için? Gainer gibi ve benzeri şeyler kullanmam lazım mı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar 1.5 senedir fitness yapıyorum 16 yaşındayım çok yiyorum ama kilo alamıyorum. Vücudum da iyi oldu ama kilo alamıyorum. 55 kiloyum 175 boy. Sizce ne yapmam lazım kilo almak için? Gainer gibi ve benzeri şeyler kullanmam lazım mı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Kilo almanızı çok önermem ama almak istiyorsanız bilgisayarda fazla vakit geçirin ve sürekli abur cubur gibi şeyler tüketin.

Kilo almak istiyorum demiş. Başka türlü almak istiyorsa da fazla yemek yemesi gerek yine. Sağlıklı nasıl kilo almasını bekliyorsunuz?
Alması gereken kalori miktarından fazlasını alması ve spor yaparak da bunları kasa dönüştürmesi lazım. Adam irileşmek istiyor obez olmak istemiyor...

Yediklerini eritmediğin sürece ne yediğin önemli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı