Nasıl kilo alınır?

Kilo almanızı çok önermem ama almak istiyorsanız bilgisayarda fazla vakit geçirin ve sürekli abur cubur gibi şeyler tüketin.
Dostum arkadaş obez olmak değil kaslı olmak istiyor.

1.5 yılda kilo alamadıysanız doktora görünmekte fayda var. Ya bir şeyi yanlış yapıyorsunuz ya da metabolik rahatsızlığınız var. Ayrıca yağ oranınız ve günlük kalori alımınız ne kadar?

Dostum arkadaş obez olmak değil kaslı olmak istiyor.

1.5 yılda kilo alamadıysanız doktora görünmekte fayda var. Ya bir şeyi yanlış yapıyorsunuz ya da metabolik rahatsızlığınız var. Ayrıca yağ oranınız ve günlük kalori alımınız ne kadar?
yağ oranım çok düşük günlük kalori 2000 -2500 arası

yağ oranım çok düşük günlük kalori 2000 -2500 arası
3000'e çıkar. Protein alımını takip et bol et ve bakliyat yemeye çalış.
İyi günlerini yaşıyorsun. İleride 4 gözle arayacaksın kilo vermeyi.
Fitnesstan anlamıyorsanız lütfen yorum yapmayın. Zargana olmak da kötü obez olmak da. Arkadaş yapılı bir vücuda sahip olmak istiyor.

"Çok yiyorum ama kilo alamıyorum" diye bir şey yok. Eğer hastalığınız yoksa, demek ki çok yemiyorsunuz öyle zannediyorsunuz.

Örneğin günlük kalori ihtiyacınız 3000 kalori ise, siz 3500 kalori alırsanız; geri kalan 500 size yağ (eğer spor yaparsanız yağ olarak dönmez), kilo olarak döner.

Düzgün bir beslenme + gainer ile hedefiniz olan kilolara ulaşabilirsiniz. Eğer cidden iyi bir beslenme yapıp hiç aksatmadan devam ettirebilirim diyorsanız, gainera ihtiyacınız yok.

Daha fazla ye ve kalori hesabı yap alman gerekenn kalorinin üstüne günlük olarak çıkarsan 1 hafta içinde kilo almaya başlarsın.
Daha fazla ye ve kalori hesabı yap alman gerekenn kalorinin üstüne günlük olarak çıkarsan 1 hafta içinde kilo almaya başlarsın.
Eğer aldığın kaloriyle 1 hafta içinde değişim görmezsen 1 sonraki hafta kaloriyi 200 yükseltirsin düzenli kilo alımına başlıyana kadar bu şekilde devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı