Nasıl kilo alınır?

Ben spor hocası değilim onu söyliyim. Ama spor yapıyorum biraz tecrübem var. Şimdi burdan yazmıyım zaten nette bir sürü kaynak var. Google'a araştırısan bulursun en basidi "evde vücut geliştirme nasıl yapılır" diye sorabilirsin. Kendini çok zorlama ilk başlarda hafif kaldır ve en önemlisi ISINMA!!! ısınma hareketleri esneme hareketleri yapmadan biraz terlemeden ağırlık kaldırma. Düzenli olarak yapıp disiplinli olursan ve protein ağırlı gıda tüketirsen genetik yapına da bağlı olarak kilo alabilirsin. Ama senin dediklerine göre Çok yemen lazım.

Yani diyorki zararlı şeyler yeme. Sağlıklı şeyler ye.
Zararlı şeyler ne?
 
Saçma sapan şeyler önerilmiş, kilo alıyım derken sağlığından yoksun kalma. Şahsi önerim besin değeri yüksek olan gıdaları (örn: tahin,pekmez,bal,fıstık) daha çok tüket. Yemeklerine daha çok zeytinyağı ekle ve sütlü tatlılar tüket.
 
Saçma sapan şeyler önerilmiş, kilo alayım derken sağlığından yoksun kalma. Şahsi önerim besin değeri yüksek olan gıdaları (örneğin: Tahin, pekmez, bal, fıstık) daha çok tüket. Yemeklerine daha çok zeytinyağı ekle ve sütlü tatlılar tüket.

Milleti eleştiriyorsunuz ama sizde arkadaşı diyabet hastası yapmaya çalışıyorsunuz.
 
Yaşına göre boy ve kilon gayet normal iyi durumdasın yani, kilo hedefi içinde bana kalırsa henüz erken yeme içmeni eksiltmeden sağlıklı şekilde tabi devam et, kilo alma çabasından ziyade bu yaşta spora girişmen senin için daha iyi olacak.
 

Geri
Yukarı