Yemen iyi değil demek ki. Fazla ye.Dostlar yaşım ilerledi kilo alamıyorum, ne yaptıysam kilo alamıyorum yemem iyi olmasına rağmen ne yapmam gerek? Yardımı olursanız sevinirim.
hocam tam olarak ne yapmam lazım ne yersem hızlı kilo alabilirim çünkü çevremdeki çoğu kişi dalga geçiyor kilomla@elihsano hocam o mekanik tam öyle çalışmıyor. Spor yaparsa idmanda yaktığı yaklaşık 500 kaloriyi telafi etmesi gerekecek. İştah vb. faktörlerle kapanabilecek bir miktar olduğundan emin değilim.
hocam valla yiyorum ama bi etkisi olmuyo hatta çok fazla aburcubur yiyorum onun bile etkisi yokYemen iyi değil demek ki. Fazla ye.
@elihsano hocam o mekanik tam öyle çalışmıyor. Spor yaparsa idmanda yaktığı yaklaşık 500 kaloriyi telafi etmesi gerekecek. İştah vb. faktörlerle kapanabilecek bir miktar olduğundan emin değilim.
Hocam tam olarak ne yapmam lazım ne yersem hızlı kilo alabilirim çünkü çevremdeki çoğu kişi dalga geçiyor kilomla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.