Nasıl kilo alırım?

snezzy

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar yaşım 15, yeni girdim, 10 gün oldu.
Boyum 160, kilom 40. Zayıfım. Kilo almak istiyorum. Bunun yanı sıra evde kol kası yapıyorum, dambıl ve şınav gibi hareketlerle.
Sorum nasıl kilo alırım? Kilo aldıran yiyecekleri nelerdir? Kalori hesabı nasıl yapılır?

Sabah öğle akşam annenin hazırladığı yemekleri güzelcene ye. Normalde günde 2 dilim ekmek yemek lazım ama sen 5 dilim yiyebilirsin. Aralarda da kuruyemiş ye. Bir de kol kası falan boşver, git atletizim yap, futbol, basketbol oyna ki atletik bir vücuda sahip ol. Şinav mekik squad falan da yaparsın haftada 5 gün.

Arkadaşlar yaşım 15, yeni girdim, 10 gün oldu.
Boyum 160, kilom 40. zayıfım. Kilo almak istiyorum. Bunun yanı sıra evde kol kası yapıyorum, dambıl ve şınav gibi hareketlerle.
Sorum nasıl kilo alırım? Kilo aldıran yiyecekleri nelerdir? Kalori hesabı nasıl yapılır?

Protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin. Eğer sporda çok gelişmek istiyorsan bence gyme başla ama gyme başlamadan önce belirli bir miktar kilo al bence.

Sağlıklı bir şekilde almak istiyorsan spora git

Ama en hızlı şekilde ve sağlıksız bir şekilde kilo almak istiyorsan hareket etmeyip çok fazla yemen lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı