Nasıl kilo alırım?

2 ay once fitnessa yazildim. Cok zayifim o yuzden yazildim zaten. 48'den 50 51 oldum herhangi bir şey kullanmadan. Hizli bir sekilde kilo almak istiyorum. Ne yapmaliyim?

Internette gaineri duydum bazisinda ise yaramis ama yarayanlarda biraktiktan sonra aldigi kiloyu geri vermis. Gainer kullanilir mi vaya kullanabilecegim baska bie şey var mi?
Dostum 2 ayda 48 kilo üzerine 2-3 kilo almak çok iyi. Ama 48 kilo olman gerçekten çok kötü.

Antrenmanlarını yüksekten düşüğe bazlı yap. Tabii ki her şey antrenmanda bitmiyor. Beslenmene özen göster. Nasıl kilo verenler yemek yiyerek kilo veriyor öğün arası (ara öğün) ve antrenman öncesi öğünü varsa seninde olmalı.

3 öğün+ara öğün. Spor öncesi lapa yerine normal (az yağlı) 150gr. pilav ve 100gr. ızgara ya da sote edilmiş tavuk yiyebilirsin. Gece yatarken cici bebeyi yağlı yoğurt ve biraz kuruyemiş/meyve karıştırarak ye. Ara öğünlerini shake, yoğurt, vb. olarak değerlendirebilirsin. Abur-cubur tarzı atıştırmalıkları haftada 1-2 kez tüketebilirsin ama alabiliceğin sağlıklı yağ kadar katkı alamazsın. Eğer bu kilo olmaya odaklıysan 1 gününü sadece beslenme ve antrenman programına ayır yaz. Son olarak bence gainere şimdilik ihtiyacın yok eğer iştah problemin varsa kullanabilirsin. Ama belli bir seviyeye ulaşırsan belli başlı takviyelerini zaten vücut istiycek.

Abue cubur ye evde tembel gibi otur 1 haftada 60 kilo olacaksın.
Arkadaşın muhtemelen sağlık açısından bir problemi var. Öyle kilo alınmaz. Ki denemiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı