Nasıl kilo verebilirim?

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Dün akşam tartıya çıktım 96 kilo olmuşum pandemide sağlıksız bir şekilde kendimi aç bırakarak bütün gün 80'e kadar inmiştim. Oruçta araya karışınca bayağı etkisi oldu sonra pandemiden sonra geri aldım dün akşam 96 olmuşum şu metabolizmam çok sıkıntı bir arkadaşım var yiyor yiyor kilo almıyor metabolizmasi hızlı ama benjm kadar yediğini düşünmüyorum. Boğazdan kessem zorlanıyorum gene hani, dayanırım ama bir süre sonra cidden yeme isteği basıyor kilo verdirme ilacı varmış sanırsam doktor onerimli ne yapmalıyım arkadaşlar? Şu kilo sorunu çok dert oldu artık karnım 3'e katlanıyor otururken tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyacınız olandan daha az kalori alacaksınız, işin özü bu. Şundan da kaçınacaksınız, sonra olduğu gibi geri alırsınız:
...sağlıksız bir şekilde kendimi aç bırakarak...

Ya kendi aldıgından az ama normal bir insanın gereği kadar kalori alacaksın ya da aldıgın kalorifen fazlasını yakacaksın. Yemeği yavaş yavas azaltıp, o süre zarfında sporda yaktıgın kaloriyi yavas yavas artırırsan daha sağlıklı kilo verirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı