Nasıl kilo verebilirim?

Az ye.

115 kilo olan biri olarak işe yarıyor şuan 103 deyim ve daha veriyorum. Üstüne birde hareket edersen dahada hızlanır. 1500 Kaloriyi geçmiyorum günde. Boyum 1.90. Kahvaltı için yulaf yemeni tavsiye ederim ayrıca düşük kalorili ve besin değeri gayet güzel ve çok sağlıklı.

Hareketli vücut
Dengeli beslenme
Bu ikisi dışında bir şey yapmana gerek yok birkaç aya kilo vermiş + sağlıklı biri olursun.

Hareketli vücut
Dengeli beslenme
Bu ikisi dışında bir şey yapmana gerek yok birkaç aya kilo vermiş + sağlıklı biri olursun.
Hareketliyim oysa ama dengeli besleniyor muyum emin değilim. Yine de 100ü geçtiğimden beridir sıksık yürüyüş yapıyorum ama bir zayıflama göremedim.

Az ye.

115 kilo olan biri olarak işe yarıyor şuan 103 deyim ve daha veriyorum. Üstüne birde hareket edersen dahada hızlanır. 1500 Kaloriyi geçmiyorum günde. Boyum 1.90. Kahvaltı için yulaf yemeni tavsiye ederim ayrıca düşük kalorili ve besin değeri gayet güzel ve çok sağlıklı.
Hareket ediyorum. Yemeğide biraz kıstım ama 1 aydır bir gelişme göremedim kendimde.

Spor'a başla. (en basiti yürüyüş veya bisiklet sürmek)
Kalori hesabı yap.
Ağırlık antrenmanı yapabiliyorsan yap.
Kalori açığı oluşturduğun sürece kilo verirsin.

Hareketliyim oysa ama dengeli besleniyor muyum emin değilim. Yine de 100ü geçtiğimden beridir sıksık yürüyüş yapıyorum ama bir zayıflama göremedim.

Hareket ediyorum. Yemeğide biraz kıstım ama 1 aydır bir gelişme göremedim kendimde.
Demekki yemeği yeterince kısmamışsın kalorilerini say sende 1500 ü geçme hızlıca veriyorsun göreceksin. Fatsecret uygulamasını öneririm.

1500 biraz fazla az gelebilir ama bence yapılıyor.

Demekki yemeği yeterince kısmamışsın kalorilerini say sende 1500 ü geçme hızlıca veriyorsun göreceksin. Fatsecret uygulamasını öneririm.

1500 biraz fazla az gelebilir ama bence yapılıyor.
1500 cidden az değil mi? İnsan aç kalmaz mı?

Spor'a başla. (en basiti yürüyüş veya bisiklet sürmek)
Kalori hesabı yap.
Ağırlık antrenmanı yapabiliyorsan yap.
Kalori açığı oluşturduğun sürece kilo verirsin.
Param ve zamanım olsa spora giderim ama ikiside yok.

O zaman hareketin ötesinde yani spor yapmalısın, vücut yap demiyorum tabii istersen yap ama spor yapmak vücudunda ki yağları daha hızlı yakmanı sağlar. Yani spor ve beslenmenin seviyesini arttırman gerekiyor, normalde yediğin yemeği yarıya düşürmek gibi ya da 1km yürüyor isen 5-10km çıkartmak gibi.

Gyme yazıl ve sağlıklı beslen. Farkı göreceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı