Nasıl kilo verilebilir?

Az ye demek ile olacak iş değil maalesef kilo verme süreci. Kilo vermek isteyenler ve bu konuda bilgisi olmayan insanlara sadece az ye dediğinizde ne yapacağını bilmiyor. Porsiyon ayarlamak çok önemli.

Boyum 1.70

Normalde 2 yapıyoruz sabah-akşam. Meyve sebze dışı neler tüketebilirim bilmiyorum.

Bol bol su iç spor yap kalorine dikkat et gerisini uzmanlara danış birçok yöntem var sağlıklı sağlıksız her insan aynı diyetle programla zayıflamayabilir iyi günler.

Bol bol su iç spor yap kalorine dikkat et gerisini uzmanlara danış birçok yöntem var sağlıklı sağlıksız her insan aynı diyetle programla zayıflamayabilir iyi günler.
Bir diyetisyene gitsem iyi olur. Ama eline yasak listesi verip gönderenlere değil. Teşekkür ederim.

Yemek yemeyin, sadece su, çay ve kahve.

Ben 6 gündür sadece 2 3 tane üzüm yiyorum günde oda vitamin için.
Geri kalan su(5 veya 6 lt).

Diyetisyen falan boş iş. Kilo veremezsiniz, porsiyon azaltarak 1 yılda 5 ya da 10 kg verirseniz şükredin.

Siz kaç kilo verdiniz bu şekilde? Ben öğünlerde yoğurtla yulaf karıştırıp yiyorum sadece. Suyu da bol tüketirim.

Siz kaç kilo verdiniz bu şekilde? Ben öğünlerde yoğurtla yulaf karıştırıp yiyorum sadece. Suyu da bol tüketirim.

Şu an 85kg oldum, 6 gün önce 89.7 idim.
Tabii ki benim boyum 190 olduğu için çok göstermiyor ama vucutsal olarak kendimi kısıtlanmış hissediyordum.
Hedefim 70'i görüp bırakmak, buna extensive fasting deniyormuş.

Sadece su(çay ve kahve kalorisiz) ve vücudun zortlamaması için meyve. (üzüm, nektari gibi kalorisi az meyveler ideal)

Buna örnek vereyim, 3 gün boyunca yaparsan tekrar yemek yemeye başladığında ilk önce çok hafif (2 3 tane badem yiyebilirsin mesela) 1 2 saat sonra bir çorba içersin ekmeksiz.
Maksat devasa kalori açığı yaşamış vücudun eski düzenine dönmesi.
Gidip hamburger, patates, köfte ekmek falan yeme sakın. Metabolizman mahvolur üstüne vücut alınan kaloriyi direkt yağ olarak depolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…