Nasıl kilo verilir?

Bol su için, yağlı ve şekerli şeyleri yememeye özen gösterin tabii ki de en kolay ve basit spor yöntemi olan şeyi yapın; koşun. Koşu bandı alıp koşun hocam en rahat öyle kilo verirsiniz.
 
Hocam benim eniştem 2 hafta içerisinde 10 kilo verdi. Sadece yoğurt yiyordu ve günlük 1 saat kadar spor yapıyordu. Sonrasında da yediklerine dikkat etti. Kendisi bana çok kasmaya gerek yok zor bir şey değil diyordu. :)
 
Bu konuda bir arkadaş karpuz taktiği vermiş. Onu yapabilirsiniz. Bende söyledim kendi yaptıklarımı fakat yine de size ayrıca yazayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu günde 2 kere yapacaksınız, ayrıca yağ yakmak için en iyi çözüm kalori açığıdır. Kalori açığıyla birlikte yağlı, şekerli yiyeceklerden uzak durun. 18 yaşında olduğunuzu varsayıyorum günlük almanız gereken kalori 2569. Eğer farklı yaştaysanız internete yazarak hesaplayabilirsiniz. Zaten sonuçlarda pek fark olmaz. İlk önce telefona fatsecret ya da farklı kalori sayma uygulaması yükleyin. Sonra yediğiniz şeyleri tek tek girin. Orada zaten yavaş kilo vermek, hızlı kilo vermek için ne kadar kalori alacağınızı söylüyor. Ama siz yine de alabildiğiniz kadar düşük alın. Ve son olarak da attığım videoyu sabah akşam yaptığınız zaman çok hızlı kilo verirsiniz.

Herhangi bir diyetisyen değilim benim yaptıklarımın size zararı olabilir. Konuyla daha bilgili olan arkadaşlar varsa bir yanlışım düzeltirler.
 
Orada zaten yavaş kilo vermek, hızlı kilo vermek için ne kadar kalori alacağınızı söylüyor. Ama siz yine de alabildiğiniz kadar düşük alın. Ve son olarak da attığım videoyu sabah akşam yaptığınız zaman çok hızlı kilo verirsiniz.
İşime çomak sokuyorsun, olmuyor hocam böyle. 🥲
 

Geri
Yukarı