Merhaba, 17 yaşında 192 boyunda 105 kiloyum boyumdan dolayı kiloyu çok göstermiyorum ama artık rahatsız etmeye başladı nasıl kilo verebilirim? Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
Bir sürü madde sayabilirim başlıca olarak.
Yemeyerek değil spor yaparak kilo vemelisin kardiyo yapmalısın spor salonu daha elverişli eğer dışarıda imkanın yoksa.
Onun dışında ilk olarak alışkanlıklarını gözden geçir mesela lahmacunu çok seviyorsun ve 4 tane yiyorsun onu 2'ye düşür ayrıca ayda bir kere yemeye bak bu tarz örnekleri çoğalt, asitli icecek şekerli içecek seviyorsan soda ya dönmeye çalış ya da 3 içiyorsan 1'e indir vs. vs.
Ama en önemlisi spor yap terle kas kütleni arttır.
Bunlar temel tavsiyeler. Ambalajlı ürün yememeye çalış. Fazlaca su iç gece acıkıyorsan yoğurt ye mesela. Poğaca vs bunları çok çok azalt.
Yaşam tarzını bilmediğim için bu şekilde yardımcı olabilirim.
Su tüketimi neredeyse çok az gibi bazen hiç içmiyorum unutuyorum bazen de dışarıda ki aktivitlereden sonra yoruluyorsam çok fazla içiyorum geçenlerde kreatinin değerim yüksek çıkmıştı doktor bolbol su iç dedi gündüzleri tok oluyorum ama geceleri aksine çok acıkıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.