Nasıl kız tavlanır?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Çok yalnızım okulda konuştuğum birkaç brom var fakat bana manita lazım. Yalnızlıktan kendimi becereceğim o noktadayım🤣neyse trollü bırakıp biraz ciddi konuşalım. Nasıl kız tavlanır? Kime gitsem sevgilisi var. Mevsimi mi geçti, bize kız mı kalmadı anlamadım? Oysa giyinişime de hijyenime de çekidüzen veriyorum. Spora falanda başlayacağım. Daha ne yapayım:) hocalarım şu kardeşinize bir taktik verin. Bu kardeşiniz ne yapsın?

Çok yalnızım okulda konuştuğum birkaç brom var fakat bana manita lazım. Yalnızlıktan kendimi becereceğim o noktadayım🤣neyse trollü bırakıp biraz ciddi konuşalım. Nasıl kız tavlanır? Kime gitsem sevgilisi var. Mevsimi mi geçti, bize kız mı kalmadı anlamadım? Oysa giyinişime de hijyenime de çekidüzen veriyorum. Spora falanda başlayacağım. Daha ne yapayım:) hocalarım şu kardeşinize bir taktik verin. Bu kardeşiniz ne yapsın?

Kız tavlamak için uğraşırsan tavladığın kız ya paran için senle olur ya da 2 gün sonra seni bırakır. Kendin ol yeter.

Kız tavlamak için uğraşırsan tavladığın kız ya paran için senle olur ya da 2 gün sonra seni bırakır. Kendin ol yeter.

Beni bıraksın, olur ama bir kız eli elime deysin:)tanışalım, koklaşalım falan yani anlatabiliyor muyum?

Neyse bu kadar troll yapmayacağım. Yarına ava çıkıyorum. Şans dileyin.

Bunun belli bir formülü yok bence.

Ayrıca böyle sorduğuna göre bu işler sana göre değil muhtemelen : ) Bence akışına bırak her şeyi, zaman ne gösterecek bakalım...

Bunun belli bir formülü yok bence.

Ayrıca böyle sorduğuna göre bu işler sana göre değil muhtemelen: ) Bence akışına bırak her şeyi, zaman ne gösterecek bakalım...

Çok güzel kızlar var, çok. Ama bana yok:(

Zaten akışına bıraktığım için şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Bir şeyler yapmam lazım galiba.

Çok güzel kızlar var, çok. Ama bana yok:(

Zaten akışına bıraktığım için şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Bir şeyler yapmam lazım galiba.
Herkesin talip olduğu kızları unut öncelikle. Kalabalık edersin.

Kendin gibi birini bul. Bak bu güzel bir tavsiye. Sevgilisi olmamış, senin gibi takılan biri vardır illa ki.

Şayet yoksa acele etme ve fırsatlara açık ol. Kimle karşılaşacağını bilemezsin ve işi ilginç kılan da bu.

Herkesin talip olduğu kızları unut öncelikle. Kalabalık edersin.

Kendin gibi birini bul. Bak bu güzel bir tavsiye. Sevgilisi olmamış, senin gibi takılan biri vardır illaki.

Şayet yoksa acele etme ve fırsatlara açık ol. Kimle karşılaşacağını bilemezsin ve işi ilginç kılan da bu.

Hocam çok güzel konuşuyorsunuz. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı