Nasıl para biriktirilir?

Hocam 12 yaşındaysan tekstil de calisabilirsin ortaya verirler seni işi öğrenirsin ama zordur haberin olsun ha ben dayanırım diyorsan git çalış haftalık min 300 maks 500 verirler 350 verirler desek aylık 1400 2 ayda 2800 APU sistem dizersin hem virüs falan var okullarda açık değil sıkarsın dişini alırsın APU sistem oynarsın ilerleyen senelerde üstüne ekran kartı eklersin oldu bitti.

Ben 5. sınıfta bursluluk sınavına girip kazanmıştım. Şimdi 9. sınıftayım gelen parayı biriktire biriktire kendime 7700 liralık laptop aldım. Aileme yük olmamak için de hiç para istemedim. Yani diyeceğim şey şu ki devamlı bir gelirin yoksa alman biraz zor gibi.

Mesela bir şey alacakken hep şu düşünce de olursan yardımı olur, bunu alacağıma biriktirirsem eğer bir adım daha yaklaşırım.

Ben bildiğin hiç yemedim içmedim annemden arada istedim oynadığım MMORPG oyundan bayağı bir para kaldırdım eski maziden kalma hesaplarımı satarak. Üniversiteye geçince amcam harçlık vermeye başladı 2 yılda gerçekten cüzzi bir para biriktirdim birikim işi sabır işi biraz sabırlı olmayı öğrenirsen biriktirirsin.

Her bir şey canınız çektiğinde (keyfi bir şey) almayıp ne kadarsa ücreti ona göre bir kaba para atabilirsiniz. Bu yöntemle yapılmış bir camii bile var: "Sanki Yedim Camii"

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı