Nasıl para kazanılır?

Yszbaris

Decapat
Daha fazla  
İnternetten para kazananlar varsa aktif olarak bilgilendirme iyi olur. Telefonum bozuldu. Dışarıda çalışacak zamanım yok. Bilgisayardan yapabileceğim şeylere açığım.

İnternetten para kazananlar varsa aktif olarak bilgilendirme iyi olur. Telefonum bozuldu. Dışarıda çalışacak zamanım yok. Bilgisayardan yapabileceğim şeylere açığım.

Instagram sayfası büyütüp gelen reklamlardan para kazanabilirsin. Sadece Instagram değil, yabancı YouTube kanalı açıp kendine güzel gelir kaynağı haline getirebilirsin. 6 yıldır Instagram'da sayfa büyütüp reklam alan birisiyim ve bu işte harbiden güzel paralar var.

Kazanmanın pek yolu yok.
Instagram takipçi kasıp hesap satarsın ondanda ne kadar kazanırsın orası belli değil.
En kolayı sanayiye girip çalışmak.

Instagram sayfası büyütüp satmak mantıksız, erişim çok düşerse satarsın. Erişim iyiyse zaten reklam veren çok.

Instagram sayfası büyütüp gelen reklamlardan para kazanabilirsin. Sadece Instagram değil, yabancı YouTube kanalı açıp kendine güzel gelir kaynağı haline getirebilirsin. 6 yıldır Instagram'da sayfa büyütüp reklam alan birisiyim ve bu işte harbiden güzel paralar var.
Daha önce yaptığım bir iş. Youtube kanalım ile 100k TL kazandım ama şu anda o kadar zaman bekleyemem. En az 5 ayımı alır kanal para kazanmasını aktifleştirmek de uzun. Mecbur şirketlere takılırım gibi kendi serbest piyasamda uzun sürer kazanmak. İnstagram denenebilir ama.
Cra- derdimde yasaktır kelime kullanımı bu sitede büyük ihtimal ile.
İnan hiç anlayamadım söylersen çok iyi olur.
Kazanmanın pek yolu yok.
Instagram takipçi kasıp hesap satarsın ondanda ne kadar kazanırsın orası belli değil.
En kolayı sanayiye girip çalışmak.
Sanayiye zamanım olsa girerdim.

Daha önce yaptığım bir iş. YouTube kanalım ile 100k TL kazandım ama şu anda o kadar zaman bekleyemem. En az 5 ayımı alır kanal para kazanmasını aktifleştirmek de uzun. Mecbur şirketlere takılırım gibi kendi serbest piyasamda uzun sürer kazanmak. Instagram denenebilir ama.

Tecrübeli birisiniz, boş zamanlarınızda yapın derim.

Instagram sayfası büyütüp satmak mantıksız, erişim çok düşerse satarsın. Erişim iyiyse zaten reklam veren çok.

Zamanında yapmıştım videolar 500k+ izlenirken birden 15 falan izlenmeye başlamıştı satmıştım.

Dostum yasaklanmazsın en fazla birkaç gün ban yersin o kadar.

Tecrübeli birisiniz, boş zamanlarınızda yapın derim.
Mesela TikTok ABD'de baya para dağıtıyor bir dakikadan uzun videolara ve 1mn izlenme için 1000 dolardı. Birkaç hesap denesem de algoritmaya giremedim bu konuda. İnstagram TikTok'tan da zor gibi daha önce hiç algoritmaya giremedim kaç hesap denesem de. O konuda bilgi verebilirseniz çok iyi olur.

Mesela TikTok ABD'de bayağı para dağıtıyor bir dakikadan uzun videolara ve 1mn izlenme için 1000 dolardı. Birkaç hesap denesem de algoritmaya giremedim bu konuda. Instagram TikTok'tan da zor gibi daha önce hiç algoritmaya giremedim kaç hesap denesem de. O konuda bilgi verebilirseniz çok iyi olur.

ABD için Amerika'da bir tanıdığın olması lazım ki sana fiziksel SIM kartı alabilsin. Size hesap açıp verir. TikTok bana göre daha zor. Instagram'da video attığın an keşfete düşmese bile birkaç ay sonra da keşfete düşebiliyor. TikTok'ta maalesef öyle değil. TikTok'u çok denedim maksimum 1000 takipçi yapabildim. Instagram'da açtığım hesap 2 haftada 1000 takipçiyi geçti. Seçtiğin konsept önemli. Benim şu an kullandığım konsept, sürekli dizi, gumball, adventure time... Gibi çizgi filmlerden kesitler paylaşmak. İzlenen bir konsept ve izleyen kişiler çabuk takip ediyor. Birkaç konsept daha ilerletiyorum güzel gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı