Nasıl sabah 6'da rahat uyanabilirim?

OnurOfc

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar 11-12 arası yatabilirim. Bir ara RAM uykuları diye bir şey duymuştum atıyorum saat 03:35'te yatarsanız 07:00'da rahat kalkarsınız tarzı. Bende 11-12 civarı yatıp sabah 6'da rahat kalkmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 11-12 arası yatabilirim. Bir ara RAM uykuları diye bir şey duymuştum atıyorum saat 03:35'te yatarsanız 07:00'da rahat kalkarsınız tarzı. Bende 11-12 civarı yatıp sabah 6'da rahat kalkmak istiyorum.

1 de yatıp 5.30 da kalkıyorum. Yapman gereken şey okuldan veya işten gelince 1 saat kadar kestirmen.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
@icasilverballers @ANON1M malesef gün içinde hasta olmadığım sürece uyuyamıyorum.
@Abdullah_AKD Bende 5.10 5.20 5.30 5.50 olmak üzere 4-5 farklı alarm kuruyorum erkene ama kapatıp geri yatıyorum. 6 da uyansam bile ruh gibi oluyorum ve okulda uyumak zorunda kalıyorum malesef.
@590736 Sleep Calculator: Ideal Bedtime & Wake Up Times - Sleepytime
böyle bir site buldum kaçta uyanmak istediğini yazıyorsun , sana kaçta uykuya dalman gerektiğini söylüyor. 6 da uyanmak istiyorum dedim , 10.30 , 12.00 , 01.30 de uykuya dalmam gerektiğini söyledi.

Bu gece 12.00 gibi uyumayı deneyeceğim umarım başarılı olur...

Bir süre kendini zorlaman gerek. Öyle cart uykusu tekniği curt uykusu tekniğiyle olacak iş değil. 5 dakika arayla 3 4 alarm kur birinde uyan. Tamamen istikrar meselesi bir süre sonra otomatik olarak fazla uyuyamayacaksın zaten.

Benim uyku düzenimi ikiye böldüm. Saat gece 1-2 gibi uyuyorum ve 6:30da kalkıyorum 5 saat uyku yetmiyor, okuldan gelince kendimi yatağa atıp 3-4 saat uyuyorum. Ve böyle devam ediyor, memnunum.

Bir süre kendini zorlaman gerek. Öyle cart uykusu tekniği curt uykusu tekniğiyle olacak iş değil. 5 dakika arayla 3 4 alarm kur birinde uyan. Tamamen istikrar meselesi bir süre sonra otomatik olarak fazla uyuyamayacaksın zaten.
Okul olduğunu hatırlayınca mecbur 6.10 gibi kalkıyorum zaten de asıl amacım sorunsuz bir şekilde uykumu tam almışım gibi rahat ve dinç uyanmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı