Nasıl spora başlanır?

esat252

Picopat
Daha fazla  
Ben 14 yaşındayım spora başlamak istiyorum ama herhangi bir ekipmanım yok. Evde spor yapmak için önerileriniz nelerdir? Nasıl başlayabilirim?
Boyum: 173.
Kilom: 73.

Ben 14 yaşındayım spora başlamak istiyorum ama herhangi bir ekipmanım yok. Evde spor yapmak için önerileriniz nelerdir? Nasıl başlayabilirim?
Boyum: 173.
Kilom: 73.

Evde şınav harici pek yol yok amacın kilo vermekse koşu yapabilirsin evde şınav falan çekersin ama tavsiyem spor salonuna gitmen olacak çok daha fazla imkan var ve oradaki abiler sana yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

aslında spor salonuna gidicek paramda var ama ordakilerin yaşı çoğunlukla büyük olucağından çekiniyorum
Spordan kastın eğer bir spor dalıysa kursa gitmen lazım. Fakat fitness veya bodybuildingden bahsediyorsan evde başlarda kendi vücut ağırlığın ile başlayıp sonra dumbell/bar ve ağırlık gibi ekipmanlarla ağırlık çalışabilirsin.

Çekinecek bir şey yok. Efendi efendi gider sporunu yapar, kafa dağıtır dönersin evine. Oraya gidenler de insan günün sonunda. Bana sorarsan salona gitmen hem sosyal olarak hem de vücut gelişimi olarak daha faydalı olacaktır.

Aslında spor salonuna gidecek paramda var ama oradakilerin yaşı çoğunlukla büyük olacağından çekiniyorum.

Neden çekiniyorsun yaşı büyük olsun olmasın gitmekte fayda var ama sizin bölgenizdeki spor solonu olursa iyi olur çünkü geçen yıl komşu bölegedeki spor salonuna arkadaşımla gitdik sporumuzu yaptık iyiydik hiç kimse bizim ile konuşmuyordu sadece 10sny bakış atıp sırıtıyorlardı çıkışa geldik kameraların görünmeyen yerlerinden gidiyorduk önümüzde o sırıtdı dediğim çocuklar çıktı bize nerelisiniz dedi yaşadığımız yeri söyledik sonra benim ellerimden tutarak yanımdaki arkadaşımı gözümün önünde ağlatarak dövdüler beni de aynı şekilde ağlatdılar yani dikkatli ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı