Ben 14 yaşındayım spora başlamak istiyorum ama herhangi bir ekipmanım yok. Evde spor yapmak için önerileriniz nelerdir? Nasıl başlayabilirim?
Boyum: 173.
Kilom: 73.
Ben 14 yaşındayım spora başlamak istiyorum ama herhangi bir ekipmanım yok. Evde spor yapmak için önerileriniz nelerdir? Nasıl başlayabilirim?
Boyum: 173.
Kilom: 73.
aslında spor salonuna gidicek paramda var ama ordakilerin yaşı çoğunlukla büyük olucağından çekiniyorumDevletin spor kurslarına git.
Spordan kastın eğer bir spor dalıysa kursa gitmen lazım. Fakat fitness veya bodybuildingden bahsediyorsan evde başlarda kendi vücut ağırlığın ile başlayıp sonra dumbell/bar ve ağırlık gibi ekipmanlarla ağırlık çalışabilirsin.aslında spor salonuna gidicek paramda var ama ordakilerin yaşı çoğunlukla büyük olucağından çekiniyorum
Aslında spor salonuna gidecek paramda var ama oradakilerin yaşı çoğunlukla büyük olacağından çekiniyorum.
Spor salonlarına 15 yaş altını almıyorlar sanırım en azından bizim salon öyle ama alıyorlarsa da çekinmene gerek yok insanlar yardım etmeye çalışıyor hatta.aslında spor salonuna gidicek paramda var ama ordakilerin yaşı çoğunlukla büyük olucağından çekiniyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.