Nasıl tişört markası açılır?

Emre447

Picopat
Katılım
18 Mayıs 2022
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Tişört markası açmak istiyorum sadece internet üzerinden satış yapacağım baskı etiket vb nerede olacak bilgim yok. Ve kaç TL'ye mal olur? Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dropshipping yapan mı dersin, işi ticarete dökmüş şahış şirketi sahip tekelleşmiş markalar mı dersin? Hepsi piyasada. Onların arasında tutunmak için, farklı şeyler yapmanız gerekir. Mesela bunlardan birisi, arkaya kocaman bi' anime basmak. Herkesin üstünde görüyorum. Büyümek için yenilik gerekir. Rent a car firmaların yerini, telefondan iki dakikada araba alabildiğin tiktak tarzı programlara bırakması gibi. Hiç kimse, bunun üstüne bi' şey gelmez diyordu. Demek ki her kategoride inovasyon bulunabiliyormuş.
 
Instagram hesabı açın düşük bütçe ile reklam yapın 1 2 tanıdığa kargolayın güvenilir olduğunuzu doğrulayın en az 2-3 kişilik bir ekip kurun internetteki popüler olan ikonları bastırın kaliteli olmasına dikkat edin şu an piyasada daha çok oversize t-shirtler popüler o şekilde yapın t-s hirtleri onun dışında gerisi reklamınızı yapmakta TikTok gibi yerlerde sıfırdan marka açmak gibi seriler yapın hashtaglere dikkat edin böylelikle keşfete düşer izlenmeye başladınız mı satışlarda artar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı