Nasıl truva atı yapılır?

429065

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
6
Nasıl yapıldığını merak ettim sanırım kodlarla falan oluyor. Bende bir tane yaptım ama çok basit. Gerçi basit olmasına rağmen Malwarebytes onu truva atı olarak anladı. Yardımcı olursanız sevinirim. Lütfen yaptığın yasak falan demeyin kötü amaçla kullanmayacağım. Sadece heves gibi bir şey.

Dosya Ekleri

• vi.jpg
    vi.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 245
  • vir.jpg
    vir.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 239
Nasıl daha gelişmişini yapabilirim bir programla olur mu mesela ?
Kodlama bilmeden yapacağın virüsler zaten hazır programların çıkartacağı sunuculardır. xxx RAT şu şu RAT programlarından bahsediyorum. Onlarda pek gelişemezsin, en fazla crypter programları ile az da olsa virüs taramasında az gözükmesini sağlayabilirsin. Binder programlarıyla sunucu ile başka bir dosyayı birleştirebilirsin.

C++ ve C## öğrenip kendin yazabilirsin. Crypter programını da kendin kodlarsan FUD dediğimiz tespit edilemez bir virüs yazabilirsin.

Kodlama bilmeden yapacağın virüsler zaten hazır programların çıkartacağı sunuculardır. Onlarda pek gelişemezsin, en fazla crypter programları ile az da olsa virüs taramasında az gözükmesini sağlayabilirsin. Binder programlarıyla sunucu ile başka bir dosyayı birleştirebilirsin.

C++ ve C## öğrenip kendin yazabilirsin. Crypter programını da kendin kodlarsan FUD dediğimiz tespit edilemez bir virüs yazabilirsin.
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Deneyeceğim teşekkür ederim indirme linki atabilir misiniz ?
İndirme linkini buradan atmam mümkün değil, yanlış forumda arıyorsun. THT gibi forumlarda bir çok senin gibi yeni başlayanlar için programlar bulabilirsin; sonları "RAT attığım adam mahkemeye vereceğini söylüyor yardım edin lütfen" diye konu açmakla bitiyor ama.

İndirme linkini buradan atmam mümkün değil, yanlış forumda arıyorsun. Tht gibi forumlarda birçok senin gibi yeni başlayanlar için programlar bulabilirsin; sonları "rat attığım adam mahkemeye vereceğini söylüyor yardım edin lütfen" diye konu açmakla bitiyor ama.

Uzak durun diyorum size :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı