Nasıl Yakışıklı Olunur?

Yakışıklı olunmaz, yakışıklı doğulur. Eğer yakışıklı olmadığınızı düşünüyorsanız beğenmediniz noktalar da estetik yaptırın. Estetik yaptırmak dışında bakımlı olursanız yine yakışıklı olamazsınız ama daha iyi bir görünüm elde edersiniz. Son olarak yakışıklılık kavramını bu kadar önemsemeyin, sadece iyi görünün yeterli. Yakışıklı değilseniz, yakışıklı olmaya çalışmayın çünkü bu doğal durmaz.

Tipsizliği dert etseydim deli gibi vücut yapıp kel olurdum. Çaresizliğe düşersen bunu yap. Garip bir şekilde kız çemberi açıyor. Eğer ki genç adamım dersen, yine spor yap, giyimine dikkat et (özellikle paça,ayakkabı), Dişlerini düzenli fırçala ve ağzın hiç kokmasın, cüzdanında sakız taşı. Çünkü tipsiz yoktur bakımsız vardır. Hiko reis falan değilseniz.

Kimse doğuştan yakışıklı olmuyor değil mi? Ben de nasıl olunuyor merak ediyorum.

Konuyu biraz hortlattım hocam ama kusuruma bakmayın eğer yakışıklı görünmek istiyorsanız eğer

1-gereksiz kıllar; gereksiz kıllar derken kaşların ortasındaki kıllar ya da ne diyeyim işte yani senin beğenmedin hangi yerde gereksiz kıllar varsa işte ortadan kaldırmaya çalış.

2-gerekli kıllar; mesela saç sakal veya bıyık gibi işte yani gerekli bulduğun kılları yeni bir stile çevir işte falan hani şekillendir anlamında.

3-yüz hatlarını keskinleştir; kesinlikle yapman lazım.

4-çene kasını iyice onarman lazım; kast ettiğim şey Jawline'ni geliştir anlamında söyledim ben bunu.

5-sana uyacak giyim stilleri & aksesuar; hocam işte size ne yakışıyorsa onu giyin ya da bunu yapmak yerine günümüz modasına en çok ne yakışıyorsa onu giyin iki tercih size kalmış demektir.

6-iyi bir fizik; iyi bir fizik yapmaya odaklanın işte.

7-ortamlarda nasıl konuşulacağını bil; bu kuralı ben koydum ama eğer bunu da uygularsan gerçekten iyi olur.

8-kültürünüz olsun; kültürlü erkek iyidir

9-maskülen bir erkek yapısına sahip olun; bu kuralları ve bu kuralı yazdığım şeyleri elinden gelebildiğince değiştirmeye çalış çok da yorma kendini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı