KIRMIZIELMA
Centipat
Yüce Allah şöye buyurur 'Ben bir hazineydim bilinmek istedim insanı yarattım'Düşünemeyeceğimiz güçte bir tanrı neden şükür istesin ki? Egoist midir?
Bu vatan şehitlerimizin kanıyla yıkanmıştır. Siz isterseniz başka bir ülkeye vize çıkartınız.Bir sıkıntınız mi var hocam? Sizleri rahatsız mı ediyoruz? Buyrun hemen yardımcı olalım.
Suudi Arabistan Vizesi Fiyatları 2023 | Hermes Vize
Suudi Arabistan Konsolosluğu seyahat amacı turistik olması halinde vize başvuruları kabul edilmemektedir. Suudi Arabistan vizesi bilgi için tıkla.m.suudiarabistankonsoloslugu.com
Bir sıkıntınız mi var hocam? Sizleri rahatsız mı ediyoruz? Buyurun hemen yardımcı olalım.
Suudi Arabistan Konsolosluğu seyahat amacı turistik olması halinde vize başvuruları kabul edilmemektedir. Suudi Arabistan vizesi bilgi için tıkla.m.suudiarabistankonsoloslugu.com
Kendi irademiz ile bazı kavramları algılayamayabiliriz. "Yokluk var edilebilen bir şey değildir." Belki bu doğru değil, bilemezsiniz.
Şu yazdığımı bir daha okuyun;
Hayır hocam. Depremin sebebinin tektonik hareketler olduğunu, fay hatlarinin birbirine çarpması sonucu kırılıp yaydıkları şok dalgasi kaynaklı yaşandığını bilecek kadar akıllıyız. Siz 'gunahlariniz' kaynaklı Tanrı(?)'nın size ceza olarak gönderdiğini düşünün. Zaten cehennem yok muydu bunun için sonsuz azab olan?2 Büyük deprem olsa Allah'a ibadetlerini aksatmayacak tiplerdendir çoğu.
Evet sıkıntı var gidin ne düşünüyorsanız düşünün bizi ilgilendirmez. Ve şöyle konuların da onaylanmamasindan yanayim.Bir sıkıntınız mi var hocam? Sizleri rahatsız mı ediyoruz? Buyrun hemen yardımcı olalım.
Islama veya başka bir dine inanmıyorum, kendisine ibadet etmemizi isteyen, etmeyince cezalandıran, merhametliyim diyip %80 nufusu cehennemde yakacak olan, Kadınların şahitliğine inanmayan....... bir dine inanmak bana güç geliyor.
Burda kimsenin dinine bir saldırı veya kötü niyetli bir girişimde bulunmuyorum kendi fikirlerim ve kendi çıkarımlarım. Yoruma eleştiriye açığım.
Yüce Allah şöye buyurur 'Ben bir hazineydim bilinmek istedim insanı yarattım'
Milliyetçilik? burası o şehitlerin kanıyla kurulmuş olan bir SEKULER devlettir. Dininizin kanunlariyla yaşamak istiyorsaniz başka devletlerde yaşayabilirsinizYüce Allah şöye buyurur 'Ben bir hazineydim bilinmek istedim insanı yarattım'
Bu vatan şehitlerimizin kanıyla yıkanmıştır. Siz isterseniz başka bir ülkeye vize çıkartınız.
Tanrının varlığı/yokluğu hakkında bir yorum yapmadım. Ben felsefe üzerinden konuşuyorum. "Yokluk var edilebilen bir şey değildir." benim çıkarımım değil.Kendi irademiz ile bazı kavramları algılayamayabiliriz. "Yokluk var edilebilen bir şey değildir." Belki bu doğru değil, bilemezsiniz.
Şu yazdığımı bir daha okuyun;
Hayır hocam. Depremin sebebinin tektonik hareketler olduğunu, fay hatlarinin birbirine çarpması sonucu kırılıp yaydıkları şok dalgasi kaynaklı yaşandığını bilecek kadar akıllıyız. Siz 'gunahlariniz' kaynaklı tanrı(?)'Nın size ceza olarak gönderdiğini düşünün. Zaten cehennem yok muydu bunun için sonsuz azab olan?