Nasılsınız?

Öncekinde 15TL'lik kasa düşmüştü. Tamamen şans işi. Bende sırf bedava oyun alırım diye 1 yıl aradan sonra CS:GO indirdim. Denedim ama sarmıyor eskisi gibi, sadece item düşürüyorum.

Hocam Valorant oynuyordunuz değil mi? Valorant'ın o hızlı, eğlenceli maçlarından sonra sadeliğinden dolayı bir tık sıkıcı gelebilir. Tek sıkıntı Valorant olağanüstü kanser.

Hocam Valorant oynuyordunuz değil mi? Valorant'ın o hızlı, eğlenceli maçlarından sonra sadeliğinden dolayı bir tık sıkıcı gelebilir. Tek sıkıntı Valorant olağanüstü kanser.
Evet, oynuyorum. Bu aralar hiçbir şey sarmıyor açıkçası. Bazen böyle ara ara hayattan zevk almadığım, bomboş geçen zamanlarım oluyor. Farkındayım ve yapacak bir şey de yok.

Evet, oynuyorum. Bu aralar hiçbir şey sarmıyor açıkçası. Bazen böyle ara ara hayattan zevk almadığım, bomboş geçen zamanlarım oluyor. Farkındayım ve yapacak bir şey de yok.

Uzun yıllardır sık sık ve hiç sıkılmadan oyun oynarım. Geçen aylarda aynısı oldu oyunlar için bir süre bekledim ve tekrardan oynama isteği geldi. Ah oyunlar olmasa ne yapacağız biz.. Sistem neydi senin bu arada?

Uzun yıllardır sık sık ve hiç sıkılmadan oyun oynarım. Geçen aylarda aynısı oldu oyunlar için bir süre bekledim ve tekrardan oynama isteği geldi. Ah oyunlar olmasa ne yapacağız biz.. Sistem neydi senin bu arada?
Şu anki sistem patatesten hallice:

Ekran kartı: Asus GT 1030 GDDR5
İşlemci: i3-6100
RAM: 8GB

Dua et sende darboğaz yok. i5-2400 ve 1050 Ti ile CPU kullanımı %100, droplu Valorant oynuyorum arada.
Yükseltmeyi düşünüyor musun? Benim işlemciyi baya uzun zamandır kullanıyorum artık değiştir beni diyor. Çoğu oyunda drop yiyorum bende ama sorun HDD'den kaynaklı büyük ihtimal. %100 disk kullanımı oluyor çoğu zaman, kastıran odur diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı