Nasılsınız?

Bundan sonra sana asla karışmıyorum. İstediğini yapabilirsin. Tavsiyelerimi dikkate almak veya almamak... Konuşmak istemiyorsan zorla benimle konuş diyemem. Bu yanlış olur.

Yahu nereden nereye bağlıyorsun. Ben seninle konuşmak istemiyorum mu dedim? Sevdiğin birisi sana hüznünü anlatınca benimle konuşma mı diyorsun? Hata sendeyse bunu demeye hakkın yok. Defalarca seviyorum dedim hala şunu tekrarlıyorsun.
 
Ne istiyorsun? Söyle. Burada sorun çözülsün istiyorum.

Ben bundan sonra ne senden ne diğer insanlardan bir şey istemiyorum. Her şey sizin olsun gerçekten. Sorun falan yok ortada derdimizi anlatalım dedik. Yanlış anladın dedik. Özür bile dilemiyorsun ya. Telafi etmek yerine yaptığına bak. Ben öyle yapmadım sen böylesin falan.. Yazık ettin bize cidden. Kendine iyi bak.
 
Ben bundan sonra ne senden ne diğer insanlardan bir şey istemiyorum. Her şey sizin olsun gerçekten. Sorun falan yok ortada derdimizi anlatalım dedik. Yanlış anladın dedik. Özür bile dilemek yerine yaptığına bak ya. Ben öyle yapmadım sen böylesin falan.. Yazık ettin bize cidden. Kendine iyi bak.
Seni seviyorum, gerçekten iyi insansın. Özür dilerim, ben kinci insanım.
 
Seni seviyorum, gerçekten iyi insansın. Özür dilerim, ben kinci insanım.

Son bir senem ve gençliğim böyle şeylerden dolayı elimden uçup gitti işte. Kan kusturuyorsunuz.. Kırılan şeyler keşke eskisi gibi olsa. Özür dilemene gerek yok gerçekten, canın sağolsun. Sana bir şey olacağına tükenmiş ömrüme olsun. Gözümde hala iyi bir insansın.
 

Geri
Yukarı