Nasılsınız?

Öldürdünüz maalesef ruh falan kalmadı bende. Sömürüldüm, tükendim.. Mutlu olacağın gibi yap diye sana bırakıyorum ha aklında dursun. Kendine iyi bak, hep mutlu ol, iyi geceler ve tatlı rüyalar.
Seni seviyorum.
Sana ulaşacağım sosyal medya, discord? Ben yazarım sana. Geri sil. Seni bırakamam bundan sonra. Beni bu kadar çok seven birisine bunu yapamam.
 
Seni seviyorum.
Sana ulaşacağım sosyal medya, discord? Ben yazarım sana. Geri sil. Seni bırakamam bundan sonra. Beni bu kadar çok seven birisine bunu yapamam.

Bende seni seviyorum. Silmeme gerek bile yok kim ne yapıyorsa yapabilir. Senden son isteğim burada denilenleri takma zaten silinecektir bu konu.

Az önce atmıştım ki zaten dc ......

.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen üzülme, seni çok üzdüm değil mi?

Dünden beri bir yerlerimi yırtıp sana ulaşmaya çalışıyordum da başaramadım bir türlü. Öteki forum ve burayı açtım sabaha kadar f5 atıp durdum bildirim gelir diye. Mesajlarını durmadan okuyabildim sadece. Çaresizlik çok kötü bir şey gerçekten. Dinlediğim 2-3 şarkı var onlarla dayanmaya çalıştım. Üzüldüm de önemi yok artık. Önemli olan sensin. Bayağı stresli geçti iki günüm.
 
Dünden beri bir yerlerimi yırtıp sana ulaşmaya çalışıyordum da başaramadım bir türlü. Öteki forum ve burayı açtım sabaha kadar f5 atıp durdum bildirim gelir diye. Mesajlarını durmadan okuyabildim sadece. Çaresizlik çok kötü bir şey gerçekten. Dinlediğim 2-3 şarkı var onlarla dayanmaya çalıştım. Üzüldüm de önemi yok artık. Önemli olan sensin.
Kıyamam ben sana. Canını çok acıttım. Kendimden nefret ediyorum. Ben kötü insanım.
 

Geri
Yukarı