walter wick
Kilopat
Daha fazla
Kalbim kırık...
Kim kırdı hocam?
Kalbim kırık...
İyiyiz bu aralar sebepsiz moralim yüksek seni sormalı?
Bu forumda mutsuz oranı çok fazla :/ Ne diyeyim hocam Rabbim yardımcınız olsun.Pek iyi değilim. Biraz depresifleştim gibi. Suratım bile bir donuklaştı bu aralar. Duygusuzlaştım galiba. Tabii atlatılır bu zamanlar da.
Siz nasılsınız hocam?
Kalbi kırıkların toplanma şarkısıdır bana göre bu. Neden kırık bu arada hocam?
Kim kırdı hocam?
Aman hocam ya, sizin kalbiniz sizi sevsin, o bize yeter.İlk defa birine aşık oldum ama meğer sevgilisi varmış hanımefendinin, hayallerim yıkıldı...
Bu forumda mutsuz oranı çok fazla :/ Ne diyeyim hocam Rabbim yardımcınız olsun.
Kız için mi üzülüyorsun cidden?İlk defa birine aşık oldum ama meğer sevgilisi varmış hanımefendinin, hayallerim yıkıldı...
Bilgilendirme notu: 7 yıldır erkek imamhatip okuyan yanii teorik olarak ilk defa ilkokuldan sonra kız gören biri olarak yazıyorum, ruhum acıyor...
Eki Görüntüle 1990009
Kızın teki hocam. Sana vız gelir.
Çok koyuyor bu arada, kız için üzülmek komik geliyor ama gerçekten koyan bir şey.Kız için mi üzülüyorsun cidden?
Hayırlı olsun reisBomba gibiyim, RTX 4070'im geldi testlerini yapıyorum birazdan da KC3000'i takıp sıfırdan Windows vb. kurulumu yapacağım.
Eki Görüntüle 1990019
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.