Rabbim tez zamanda şifa versin hocam.Sporda omzum sakatlandı kolumu yukarı kaldırınca canım yanıyor. Sabah futbol oynarken topu tutmak için adımımı fazla büyük attım bileğin döndü üstüne bastım. Onun dışında şu an iyiyim.
İnsanlar her zaman hata yapar, aynı seni normal sınıfa koymaları gibidostum inan bana şanslı çıktın ve bununla gurur duymalısın, şu an özel eğitimdeydin D:
Rabbim tez zamanda şifa versin hocam.
Hangi spor hocam ? Futbol sanırımSağ olun hocam bununla atlatıyoruz en azından. Bir arkadaş var top yanından geçti bir adım hızlı atsa tutucak topu. Gittim yanına niye tutmadın dedim, benim çapraz bağlar kopuk dedi. Maç yaparken daha önceden çapraz bağları koparmış vallahi sorduğuma pişman oldum, üzüldüm.
Aynen.Hangi spor hocam ? Futbol sanırım
Bende bir takımın altyapısındayım.Allah'a şükür fazla sakatlık yaşamadım ama bilek dönmesi çok kötü yaAynen.
Bi kere yaşayınca hep oluyormuş gibi hissettiriyor bana nedense.Bende bir takımın altyapısındayım.Allah'a şükür fazla sakatlık yaşamadım ama bilek dönmesi çok kötü ya![]()
Dostlar selam, nasılsınız? Halinizi sorayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.