Navbar nasıl olmuş?

Merhaba ben 14 yaşındayım programlama ile ilgileniyorum daha önce C, C#,Java, PHP dillerinde çalıştım şimdi Front-End üzerine ilgileniyorum ve HTML CSS-flexbox ve JS kullanarak bir tane navbar yaptım size nasıl olmuş bu sayfaya gidin programlama ile uğraşan uğraşmayan herkes yorumlarsa sevinirim.
Hocam a etiketlerine transition verebilirsiniz örnek : transition: color 2s ease;
Ve a lara hover olunca color verin daha hoş animasyonlu gözükür elinize sağlık

Eh, bende böyle gözüküyor, -0.5 yapmak lazım. Dediğim gibi animasyonda sorun yaşamazsın çok basit. GitHub kayıt olma sayfasındaki animasyon zordur tabi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-31-11-53-31-787_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_2023-05-31-11-53-31-787_org.mozilla.firefox.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2023-05-31-11-53-19-929_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_2023-05-31-11-53-19-929_org.mozilla.firefox.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 40
@berat. XX56 teşekkür ederim alara hover olunca renk verecektim fakat renk uyumunu bir türlü bulamadım #eee yaptım ama birazs garip oldu.
Hover renginiz belli olmuyor. Color Palettes for Designers and Artists - Color Hunt sitesini kullanabilirsiniz renk paletleri için.

@Nizel G sizde biraz navbarın widthi az olmuş.
İşte bunların hepsi responsive tasarımın oyunları. Her cihaz için uyumlu yapmak lazım 😅

@berat. XX56 teşekkür ederim alara hover olunca renk verecektim fakat renk uyumunu bir türlü bulamadım #eee yaptım ama birazs garip oldu.
Hocam googleye background generator yazarsanız kendiniz ordan renk üretin.
Şunu söylemek istiyorum emin olun benden daha bilgilisiniz ben javascript bilmiyorum lakin html css sağlam bir temel atmadan javascripte girdiyseniz sıkıntı var demektir.
Kendimden örnek vereyim html css bitirdim javascripte geçtim fakat çok zorlanmaya başladım hiç pratik yapmadığım için kendimi tutorial videolarına bıraktım onların beni yükselteceğini sandım. Ve şimdi js yi yarıda bırakıp tekrar html css döndüm pratik siteler yapıyorum 🙂
Html css ile sadece navbar mı yapabiliyorsunuz ?

@berat. XX56 hayir kendime bir tane Full responsive blog sitesi frontend forum sitesi vs yapabiliyorum dun aklima bu geldi nasıl olmus diye paylastim ve JS dom u da kullanmis oldum.

@berat. XX56 bende sizin gibi daha once PHP ile backend forum sitesi yapmisyim ama sonra latavele gectim tasarim yapacaktim baktim yapamiom HTML CSS JS Full tekrar yapıyorum su an JS oopdeyim sonra vuejs geçeceğim.

@berat. XX56 hayir kendime bir tane Full responsive blog sitesi frontend forum sitesi vs yapabiliyorum dun aklima bu geldi nasıl olmus diye paylastim ve JS dom u da kullanmis oldum.

@berat. XX56 bende sizin gibi daha once PHP ile backend forum sitesi yapmisyim ama sonra latavele gectim tasarim yapacaktim baktim yapamiom HTML CSS JS Full tekrar yapıyorum su an JS oopdeyim sonra vuejs geçeceğim.
Hadi ikimiz içinde hayırlısı olsun hocam bol bol pratik yapın şuanda 3 4 dil bilmem gereken yerde html css biliyorum sadece. Hiç pratik yapmadım ve şuanda cezasını çekiyorum. iyi çalışmalar dilerim.🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı