Nays kart kullanılır mı?

Enpara kullanmak için bankanın müşterisi olmak zorunda mıyız? Sadece Enpara'yı kullanabiliryor muyum?

Yaşınız 18 üzerindeyse uygulaması üzerinden görüntülü başvuru yapıyorsunuz. 1 hafta veya daha kısa bir sürede kendi arabalı kuryeleri ile kartınızı teslim ediyorlar. Enpara hesabınız açılmış oluyor QNB Finansbank'a bağlı bu kart. Kendi başına bir IBAN'a sahip olduğu için herhangi bir banka kartına denk oluyor. Diğer bankalara ücretsiz bir şekilde para gönderimi yapabiliyorsunuz ve herhangi bir vergi veya aidat kesintisi olmuyor. Eğer 18 altında iseniz işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum kusura bakmayın.

Yaşınız 18 üzerindeyse uygulaması üzerinden görüntülü başvuru yapıyorsunuz. 1 hafta veya daha kısa bir sürede kendi arabalı kuryeleri ile kartınızı teslim ediyorlar. Enpara hesabınız açılmış oluyor QNB Finansbank'a bağlı bu kart. Kendi başına bir IBAN'a sahip olduğu için herhangi bir banka kartına denk oluyor. Diğer bankalara ücretsiz bir şekilde para gönderimi yapabiliyorsunuz ve herhangi bir vergi veya aidat kesintisi olmuyor. Eğer 18 altında iseniz işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum kusura bakmayın.
20 yaşındayım sıkıntı yok. İş bankasının kesintilerinden ve berbat mobil uygulamasından bıktımda :D Sağolun.

Ohooo atı alan Üsküdar'ı geçti bile. Netten alışveriş yapıyorsan çok fazla avantajı var. Hepsiburada, Trendyol vs sitelerde, marketlerde, Getir'de, fatura ödemelerinde, İBB kart yüklemesinde vs geri ödeme kampanyaları mevcut. Kendi sitesinden kampanyaları detaylı şekilde inceleyebilirsin. Güvenilir mi diye soruyorsan, İş Bankası'nın kendi uygulaması, güvenilir. Ama geri ödemelerde bazen aksaklık olabiliyor uygulamadan kayıt açınca hallediyorlar.

Bir kargo hizmeti. Papara Black Card bu kargo şirketiyle geliyor.

Kaç yıldır İninal kullanıyordum. Para kesmesinden bıktım. Papara geçecektim fakat kartın gelmesi uzun sürüyormuş. Nays'ta sanırsam fiziksel kart yok. İndirimleri nasıldır? Para kesiyor mu? Önerir misiniz? Veya hangi kartı önerirsiniz? Detaylı bilgilendirirseniz iyi olur.
Nays denemedim ama güvenli ve güzel gibi duruyor. Fakat telefonu olmayan kişiler için fiyasko bir uygulama. Kartı yokmuş. Kartının çıkması lazım. Tosla aylık 1 ila 2 TL üyelik ücreti almaya başladı. Hadi hayırlısı. Ama yine de Tosla öneririm.

2 yıldır Papara kullanıyorum 10-20TL cashback im yoktur pek kazandırmıyor ama Nays sayesinde 3 4 ayda 500TL'den fazla cashback kazandım mükemmel mükemmel en iyisi en iyisi harika harika.

Enpara filan denmişte Enpara'nın Nays gibi kampanyaları vs var mı? Eskiden Enpara kullanmıştım da t ek artısının EFT vs olduğunu biliyorum? İndirim, geri ödeme vs kampanyaları yoksa sadece ödeme aracı olarak 1000 çeşit yöntem vardır zaten

Technopat Haberler

Geri
Yukarı