Biraz önce denedim ve 1₺ verdi. Yüklenen tutarla alakası yok gibi.Bir şey fark ettim. 1tl gönderdiğim zaman sürekli 1tl veriyordu. 2 gündür 20tl atıyorum ve 10tl veriyor. Yarın 50tl atacağım bakalım ne verecek.
Biraz önce denedim ve 1₺ verdi. Yüklenen tutarla alakası yok gibi.Bir şey fark ettim. 1tl gönderdiğim zaman sürekli 1tl veriyordu. 2 gündür 20tl atıyorum ve 10tl veriyor. Yarın 50tl atacağım bakalım ne verecek.
Hocam para aktarmak için kendi hesabınızla yükleme yapın kısmını nasıl geçtiniz acaba? Annemin hesabı ile yaptım fakat kendisinin adına bir banka hesabı yok. Nasıl aktarabiliriz parayı?
Belki de ihtimali arttırıyordur hocam. Bugün 50 yükledim 5 çıktı.Biraz önce denedim ve 1₺ verdi. Yüklenen tutarla alakası yok gibi.
Bir şey fark ettim. 1TL gönderdiğim zaman süreklı 1TL veriyordu. 2 gündür 20TL atıyorum ve 10TL veriyor. Yarın 50TL atacağım bakalım ne verecek.
Doğrudur hocam. Denk gelmiştir o zaman. Ama iyi oldu sürekli 1tl veriyordu.Hocam 4600 attım 10TL verdi 20TL attım 10TL verdi tutarla pek alakası yok gibi.
Kampanya devam ediyor arkadaşlar. Ayrıca hesabınızı açtıktan sonra kendi banka hesabınızdan her gün Nays'a 50 TL gönderin ve şimdi Kazan'la şansınıza ne çıkarsa 1 TL - 50 TL arasında para kazanın. Her gün saat 05:00'da güncellenir.
Oluyor. Banka kartından yükleyi seç bilgileri gir.Banka hesabım yokta ininal ile yatırasam olur mu?
Davet sistemi yavaş diyorlar, arada kontrol etmek gerek. Bana da sürekli 1₺ çıkıyor, şanslısınArkadaşımı davet ettim 10 TL gelmedi. Referans sistemi çalışmıyor. Ve sürekli 5 TL çıkıyor. Neyse hiç yoktan iyidir.
Bende de 10 kişi falan davet ettim 1'i hariç hepsi anında geldi. O 1 tanesi backrooms'a falan gitti herhaldeArkadaşımı davet ettim 10 TL gelmedi. Referans sistemi çalışmıyor. Ve sürekli 5 TL çıkıyor. Neyse hiç yoktan iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.