NBA 2K21 her açılışta sıfırlanıyor

kerimzkn

Centipat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
45
NBA 2K21'i Epic Games'ten aldım oyunu açtım ayarlarımı yaptım. My Career oynadım bir süre oyunu kapatıp açtığımda ise yaptığım her şey sıfırlanmıştı, tuş ayarları My Career kayıtlı dosyaları sonra tekrar oluşturdum yine silindi. Tekrar denedim yine silindi her seferinde siliniyor bunun bir çözümü var mı? (Sadece görüntü ayarları değişmiyor)

Bir de oyun açılınca ekstra bir güncelleme çıkıyor karşıma ve o hiç ilerlemiyor hep %0. Onun da çözümünü bilen varsa çok iyi olur
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal düzelmez çünkü benim arkadaşımda indirmişti onların internet bizimkine göre çok daha hızlı ama onda da bir farklılık olmadı. Baktın hiçbir şey olmuyor ondan sonra sil yeniden yükle bence.
 
Win+S yapıp %appdata% yazın. Tıklayın. Yeni klasör oluşturup adını 2K Sports yapın. İçine girin. NBA 2K21 adlı klasör oluşturun. Onun da içine girip yeni bir klasör oluşturun. İsmi de Save olsun. Ardından oyunun kısayoluna gelin. Sağ tık yapıp özellikler deyin. Uyumluluk sekmesinden Yönetici Olarak Çalıştır kutucuğuna tıklayın. Uygula, tamam yapın. Umarım sorun çözülmüştür..
 

Geri
Yukarı