Ne için çalışıyorsunuz?

166770

Kilopat
Makaleler
5
Soru çok basit. Herkes bir şey için çalışıp, çabalıyor. Kimisi ev veya araba için bir işte çalışıyor. Öğrenciler iyi bir okul ve gelecek için üniversite sınavına çalışıyorlar. Peki sizler Technopat Sosyal üyeleri ne için çalışıp çabalıyor? Ama rica ediyorum lütfen öyle ülkeyi terk etmek gibi düz ve klasik cevaplar vermeyin.

Ölü biri, herhangi bir şey öğrenemez. Öldüğünün farkında olmaz. Zira artık ortada bir bilinç yoktur.
Ruh diye bir şey de yok tabi. Bütün insanlar robot zaten hepsi aynı. Kişisel özellikler yok yaşamak için yaşıyoruz. Bu daha da saçma.
(Ölümden sonraki yaşamı anlatmak da mantıksızca. Ölümü yaşadınız da mı konuşuyorsunuz hocam?)

Ölü biri, herhangi bir şey öğrenemez. Öldüğünün farkında olmaz. Zira artık ortada bir bilinç yoktur.
Vaay hocam öldünüz de mi geldiniz?
Bir sıkılmadınız şu "ölmek havalı ağbii" kafalarından. Söylemek istediklerimi söyleyemiyorum çünkü ceza yiyeceğim. Ölmeyi merak etmek kadar saçma bir şey görmedim. Ölünce anlayacaksın zaten. Şimdiki hayatına odaklanıp daha mantıklı şeyler düşünsen mesela? Ölmek basit bir şey zaten. Siz ölümsüz değilsiniz neden ölümü merak edesiniz ki? Herkes ölecek zaten. Merak edilecek daha çok şey varken zaten yaşayacağımız bir şeyi merak etmek gerçekten saçma.
Ben öyle bir şey düşündüğümü ve ya dediğimi hatırlamıyorum.
Dram oluşturdum biraz, sizin gibiler gelince eğlenceli oluyor. 💩
Ayrıca ben insanım.

Ruh diye bir şey de yok tabi. Bütün insanlar robot zaten hepsi aynı. Kişisel özellikler yok yaşamak için yaşıyoruz. Bu daha da saçma.
(Ölümden sonraki yaşamı anlatmak da mantıksızca. Ölümü yaşadınız da mı konuşuyorsunuz hocam?)
Kafasına darbe alan insanların davranışları değişebilir, çeşitli kimyasallar insanların davranışlarını değiştirir. Beyne çeşitli elektrik sinyalleri vererek o canlının hareketlerini ve davranışlarını kontrol edebilirsiniz. Eğer ruh olsaydı, bunlar olur muydu? Siz kendinizi yormadan cevabı ben vereyim; Hayır.

Google'a bilincin tanımını sormanız veya bilinçle ilgili bilimsel makaleler okumanız epey yardımcı olur.

Ölümden sonra yaşam yok. Öldükten sonra dirilen, hareket eden, kıpırdayan, konuşan, canlılık belirtileri gösteren herhangi bir varlık gördünüz mü?

Sizin, ölümden sonra yaşam olduğuna inanmanız, gerçeği değiştirmiyor. Eğer, gerçek zaten bu diyorsanız, ölümden sonra yaşam olduğuna ve ruh kavramının gerçek olduğuna dair bilimsel makale atın. Tabii öyle bir bilimsel makale varsa.

Kafasına darbe alan insanların davranışları değişebilir, çeşitli kimyasallar insanların davranışlarını değiştirir. Beyne çeşitli elektrik sinyalleri vererek o canlının hareketlerini ve davranışlarını kontrol edebilirsiniz. Eğer ruh olsaydı, bunlar olur muydu? Siz kendinizi yormadan cevabı ben vereyim; Hayır.

Google'a bilincin tanımını sormanız veya bilinçle ilgili bilimsel makaleler okumanız epey yardımcı olur.

Ölümden sonra yaşam yok. Öldükten sonra dirilen, hareket eden, kıpırdayan, konuşan, canlılık belirtileri gösteren herhangi bir varlık gördünüz mü?

Sizin, ölümden sonra yaşam olduğuna inanmanız, gerçeği değiştirmiyor. Eğer, gerçek zaten bu diyorsanız, ölümden sonra yaşam olduğuna ve ruh kavramının gerçek olduğuna dair bilimsel makale atın. Tabii öyle bir bilimsel makale varsa.
Hulk gerçek olabilir mi?

Fullstack Web Developer & Mobile Developer olmak için uğraşıyorum.

Edineceğim mesleğimi isveçte veya daha güzel yeşil bir devlette icra etmek için çalışıyorum. Biliyorum ki orada standart bir ücret de alsam rahat yaşayabileceğim.

Eğer evlilik motivasyonun, cehennemde yanmamak veya cennete gitmek ise; karşındaki insana bu durumu anlatmalısın. Ona; seni sevdiğim için değil, cehennemde yanmamak için seninle evleniyorum demelisin. Veya cennet versiyonunu da söyleyebilirsin. Ama işin içine hurileri sokarsan tokat yiyebilirsin dikkat et.
Düşündüğünüz gibi değil. Çok yanlış düşünüyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı