Nerede çalışıyorsunuz?

Algı falan yapmıyorum, asıl siz hedef gösteriyorsunuz. Hemen baba parası deyince kafanızda bencil, şımarık, olgunlaşmamış çocuk profili canlanıyor.
Dediğin şey ile konunun alakası olmamakla beraber nedensizce agresif cevaplar veriyorsunuz. Ben orada bir soru sormuşum sen gelmişsin yok şu değil yok bu değil durduk yere insanları kışkırtıyorsun.

Baba parası mı yiyorsunuz yoksa çalışıyor musunuz? :D. Nasıl geçiniyorsunuz kısaca? Trendyol'da alım satım yapan veya kripto borsasından, kumardan kazanan var mı? Forumun iş düzeyini merak ediyorum.

Manavda çalışıyorum kıştan beri. Kışın okul olduğu için haftada 1 gün gidiyordum. Oradan aldığım parayı biriktirip telefon aldım. Şimdi ise 1 aydır manavdır çalışmaya başladım yeniden. Açıkçası keyifli bir iş ama çok yorucu. Onu diz, onu kaldır, karpuzu taşı, siparişi götür falan filan.

Baba parası mı yiyorsunuz yoksa çalışıyor musunuz? :D. Nasıl geçiniyorsunuz kısaca? Trendyol'da alım satım yapan veya kripto borsasından, kumardan kazanan var mı? Forumun iş düzeyini merak ediyorum.

Yazların başlangıcında işler bol oluyor kiraza falan gidiyorum ameleyim kısaca, yazın sonlarına doğru emekli gibiyim kazandığım parayı yiyorum, kışında okul var zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı