Ne için evlenmek istiyorsunuz?

Niçin evlenmek istiyorsunuz ? (2 tane seçebilirsiniz)

• Oy verenlerin toplamı
    115
Bu arada ailem evlenmediğine pişman olursun felan diyor ya. Ne biçim yalandır bu? Cidden doğru mu yani?
Birini bulamazsan evlenmeme hakkın tabi var. Zorla tanıştırmayla olacak iş değil bence. Ben 8 yaşımdan beri evlenmeyeceğim diyorum ve şuan 16 ya girdim fikirlerim hala aynı. 5-6 yıla bakalım fikirlerim değişecek mi? Hadi hayırlısı. 😀

Sırf bu işin evlenmeyle alakası yok bence. O kadar toplumumuz garip ki düzgün insan bulunca şükreder hale geldik. Altınlarıyla, çeyiziyle hava atan insanlar artık büyük bir çoğunluk hale geldi. Düzgün bir insan bulmakta artık bence zor hale geldi.

Evlenmek istemiyorum yok mu? Hem herkes "yalnızlık sıkıcı olduğu için" seçeneğini seçmiş de evli çift sıkıcılığı nedir unutmuşlar. 2 yıldan sonra (iki taraf için de) artan kilolar, bakımsızlık, pandalardan beter cinsel hayat, en büyük eğlence de AVM'lerde çocuk arabası itip ısıtılmış döner yedikten sonra eve dönmek. Bunun neresi eğlence?

Evlenmek istemiyorum yok mu? Hem herkes "yalnızlık sıkıcı olduğu için" seçeneğini seçmiş de evli çift sıkıcılığı nedir unutmuşlar. 2 yıldan sonra (iki taraf için de) artan kilolar, bakımsızlık, pandalardan beter cinsel hayat, en büyük eğlence de AVM'lerde çocuk arabası itip ısıtılmış döner yedikten sonra eve dönmek. Bunun neresi eğlence?
Her ilişki öyle olmuyor.

Her ilişki öyle olmuyor.

Tabii en güzel ve mükemmel evlilik sizinki olacak, kime sorsan aynısını söyler. Hangi çift imza atarken monoton bir hayatı hayal ediyor, lise aşkı gibi heyecanlı mı zannettiniz evliliği? İlk önce karşı tarafın akrabaları sizi öttürecek, evleneceğiniz kişi ayrı öttürecek imzayı atana kadar hala hayattaysan 1-2 sene acısını çıkarırsın, sonra daha güzel öttürüleceksin ama bu sefer "çocuk var ne yapalım" modu olacak, isyan da edemeyeceksin. 2010'lar öncesi evlilikler daha iyi olabilirdi ama şimdi tüm evlilik hayatın ve yaşamın eşin ve sosyal medyada gördükleri, arkadaşlarınızın yaptıkları arasında geçecek tabii %5'lik şanslı kesimin içinde olmazsan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı